1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дискус хернија

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од maia, 21 јануари 2010.

1. light <3

light <3 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2023
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    171
    Ке си направиш говедски бујон ке си го поделиш и ке си го замрзнеш тоа ти е колаген место да купуваш плус е класа подобар зашто не е синтетизиран , бујон најдобро се прави прво ако ги испечеш коските на 180 45 мин до час и 15 пишими лична порака ке ти објаснам.

На Elenpelen и Yes_yes им се допаѓа ова.
  2. lalinda

lalinda Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    471
    Допаѓања:
    168
    Открив дека имам дискус хернија, па некој ако може да ми каже какви вежби може да се прават. Реално никогаш немам вежбано, не седнувам по цел ден ама не е тоа тоа. Сакам да почнам со вежбање дома, па ако знае некој да ме насочи.

3. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    18.166
    Допаѓања:
    191.679
    На Yes_yes му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Yes_yes

Yes_yes Активен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2025
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    29
    Фала ти што се грижиш за мене.
    Фала богу добро е све. Завршив веќе и со витамини и суплементи после скоро 4 месеци пиење. Бев на преглед за физикална и ми рече бидејќи е мирна состојбата да не правам затоа што може да ја влоши. Ми препорача вежби некои за дома, пливање на грб, и бања ми рече во Банско во Струмица во Цар Самоил.
    Тоа е се за сега, понекогаш имам некоја слаба болка од време на време во раката ама е краткотрајна и се смирува.
    Се надевам сите сте добро и на сите им посакувам брзо закрепнување

На riba79, Elenpelen и ALISA0000 им се допаѓа ова.
  5. light <3

light <3 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2023
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    171
    Еден канал youtube го пратам веке подолго време на темава и е доста корисен , дечкото се борел со дискусхернија 10тина години и успеал да ја санира целосно и целиот процес го објаснува на неговиот канал ,состојбата ја санирал со вежбање и има хуманитарна програма односно секој плаќа колку може и ја добива целосната програма и можност за директна консултација името на каналот е - lowbackability , вреди да одвоите време , лично не сум платил за програмата но практикувам дел од вежбите

На Elenpelen му/ѝ се допаѓа ова.