И така ние излезени во диско љубовта моја ми вика -Многу си убава! Многу те сакам И ќе те земам за жена па до таму да е !
Јас: те молам оставиме, не ми досадувај повеќе, не можам ова по стотти пат да го поминувам, смачено ми е од се. Тој: Те сакам, еве се мислам што да кажам ама само тоа ми доаѓа на памет, те сакам Јас: Добро, не ми е битно веќе ништо. Тој: Погрешен одговор злато, ке кажеш и јас те сакам, ми недостасуваш, тешко ми е без тебе. Јас: оф, аман Тој: Ти ме сакаш ли? Јас: Луда сум по тебе Тој: И јас, ке умрам без тебе. Остана без мене, ама сеуште е жив и здрав, се надевам, незнам
8 Јануари '15.. околу осум сабајлечки... тој: are u awake? i couldn't sleep all night... јас: me neither... тој: i wanna tell u something...i'm an asshole бебо...i'm an asshole... u are very good person and i makes u sad... i'm an asshole.. i'm an asshole.. i'm an asshole.. i'm an asshole.. i'm an asshole.. јас: yep.. u are..
Toj: Ми пишува...што правиш бе срц. Јас: Еве ебам радознали. тој: Ај прати ми слика од радозналите јас: му праќам негова.
Тој - Одамна не сум сретнал некоја како тебе особа премногу си различна од другите ... Јас - Исто така и јас го мислам истото .. Тој - Се надевам нема да погрешам што те запознав Јас - Премногу сме далеку , тешко е да се верува во љубов на далечина таква љубов за мене не постои ... Тој - Кога се сака се , се може само да дојдам во твојот град ќе ти го докажам споритвното .. .... Сеуште го чекам тој ден да дојде!!!
он: ајде дојди да пиеме кафе кај мене јас: не сум средена, чекај да се истуширам и дотерам он: каква и да си дојди, не колебај се при облекувањето. И косата нека ти е расплетена и патецот замрсен и елекот откопчан, што дека.... (Рабиндранат Тагоре)
Тој: Колку ме сакаш ти мене? Јас: Многу... премногу... најмногу Тој: E не може! Јас: Да бе. Да не ми треба дозвола случајно? Тој: Ама не може. Јас те сакам повеќе и остави да те сакам а не само ти да ме сакаш мене Јас:
Sedevme vo restoran I toj go zema telefonot vo raka I jas odma : Nekulturen eden, sram da ti e, sedis so devojkata a cepkas po tel, da ne ti pisal nekoj na fb bla bla trista muabeti I vo toj moment mi stignuva poraka: Da mozam bi viknal pred site na cel glas deka si najubava, deka te sakam I deka si samo moja
Pred da zamine na rabota u stranstvo... Jas : Ako prodolzis taka ke vristam najsilno sto mozam! Ne me ostavaj! Toj : Vristi duso! Neka znaat site deka si moja , kaj i da odam sekogas ke bides moja! Jas : A ti moj si? Toj : Na koja mozam da bidam? Za edna ziveam , taa mi e se... Te sakam
Не е нешто посебно ама ме насмеа од срце Си се жалевме колку ни е тешко што не сме заедно и на сред муабет... Тој: Јас: мило што ти е? (очекувам стандарт муабет: ми фалиш, сакам да те видам...) Тој: Ми се јаде торта Јас:
на почеток на врската седиме со дечкото гушнати и гледаме филм и јас како и обично уста не затварам и тој: Де ма Ивана престани (неговата бивша од 7години се вика Ивана). Јас само го погледнав и се обидев да станам, а тој ме гушна силно. Јас: сакам да си одам Тој: Немој те молам, извини не знам што ми се случи те молам седи. Јас: Што треба да значи ова, уште мислиш на неа? Тој: Не знам дали од навика или пак мислам на неа... Јас: Тогаш зошто си со мене? Тој: Затоа што ми е убаво со тебе и сакам да сум со тебе и само со тебе, те молам извини... после долго молчење ми вели Тој: Те молам удри ме, пцувај ме, викај на мене, само не ќути... Јас: Ти мене не ме сакаш... Тој: Не те сакам зошто сме заедно само еден месец, ама знам дека ќе те засакам многу ако ми дозволиш ________________________________________________________________________________________ Потоа по две години врска ми рече дека јас сум жената на неговиот живот и ми подари прстен (сеуште сме дечко и девојка, јас така сакав) Неговата искреност е тоа што ме најмногу привлекува.
Тој: цел поспан да стане да ме однесе дома, ме гушка, се наведна ме бакна на стомачето и почна да се гали со образите од него. Јас: што ти е на тебе, што ти станува Тој: за ова живеам, само за тој ден да ми кажеш кога ќе има во него нешто,и пак бакнува Јас: цела разнежната, во моментот посакав да му дозволам да се фрлиме на работа, ама сепак ќе одложиме уште малку
Беше нешто како нервозен.. Јас:Денес си нешто нервозен или несакаш со мене да збориш?? Тој:Не бе,ме изнервира еден професор.. Јас:Епа извини,ја сум ти крива? Тој:Не си ти криваааа Јас: Епа зашто ја исфрлаш нервозата на мене?? Тој: Не бее,извиниии,па вака.. Јас: Oкеј е,не мора да објаснуваш! Тој:Aма знаеш штооо? Јас: Што?? Тој:Те сакам многу Jaс: Поише од се
Јас:Ете сега положи за кола уште кола да си купиме срце Тој:Ќе купиме маче и после ќе треба и друга количка Јас:Каква количка? Не те сватив Тој:Хехе за тигарчињата (бебињата) наши што ќе си ги направиме Јас: (Се стопив) Почнавме да си се гушкаме И потоа следуваше продолжение од ова и смислувавме имиња за дечињата замислени такви и двајцата <3 <3
Муабет на фб: Тој: What are you doing? Јас: Packing... Тој: Who are you with? Јас: Mr.X, he's helping me... (г-дин Х беше дечко со кој немаше ништо сериозно, а сепак они двајца не можеа да се поднесат) Тој: ... Јас: Wanna come? Тој: I'll be there in 5min. Јас: Bring beer! Стига за точно 5мин, живееше позади мојата куќа: Toj: Beer is here! Hey...I can see it in your face.. Love, don't be sad... Please. Јас: Heh, Im not... Okay, maybe a little, like always... (посебно тие два месеци) Тој: So... Are you excited? You know its gonna be better from now on, right? Јас: You are going to help me or not? Or I'll just get mr. X again. Се зезав. Тој: We should go to the laundry, you cant pack these like this. Јас: Okay lets go. Одејќи по улица накај перална: Јас: How are you? Where are the smiles? Тој: Well... You do know that joking is a defence mechanism for me right? ... What will I do without you here? Јас: I know you'll miss me! Тој: I really will... Stop, come here. Ме гушка и на увце ми шепка: Thank you for being an alien like me. Бакнеж. Прв и последен. Испраќање: Тој: Okay then... this is our goodbye. Goodbye love... Јас: Bye! Тој: Hey, how come you are so happy?!?! We are saying goodbye? Јас: It is not a goodbye for me, its more like a- see you later. (иако не беше вистина, морав да го кажам тоа) И никогаш нема да го заборавам човекот од автобусот што ми пријде на првата станица за одмор и ми рече: Hey, girl. Dont cry... Stop crying. You will see your boyfriend again. Dont cry. You two looked so damn happy even though you were saying goodbye. You will see him again. Мојот одговор: I know I wont. Never again. But thank you... И сега ми се насолзија очите. Тие два дена беа убиствени за мојата емотивна стабилност. Затоа и ги памтам до секунда. Извинете што е малце подолго и е склоп од муабети. И некој ако го интересира, да, не го видов повторно. Се гледавме на скајп, правевме муабет на фб, али не се видовме уште еднаш во живо. Сеуште знаеме да си пишеме, ама помина време...
Minnie: Milicok ke odime vo Italija na meden mesec? I♡: Ke odime mila. Minnie: Ama jas sakam I vo Diznilend da odime! I♡: Dobro, pred Nova Godina ke odime tamu. Minnie: Milicok..Ama I na Santorini sakam! Najgolema zelba mi e!!!!! I♡: Izvini sega treba da odam, ke se slusneme. Minnie: E kade sega? Jas ti zboruvam za moite zelbi ti odis. I♡: Odam da rabotam mila, avionskite karti nema sami da se platat. Dusa be
Му се јавив пред некое време на бившиот,не можев да издржам... Јас:Ми фалиш... Тој(молчи неколку секунди):Ти фалам? Јас:Да... Тој:Од кога почнав да ти фалам? Јас:Не знам ни јас...деновиве Тој:А од каде сега ова? Дека ме виде пред некој ден? Јас:Можно е... Тој:Па ти немаш некој друг? Јас:Немам..ти имаш друга? Тој:Да...
3 после полноќ.. Лежиме јас го гушкам, го бакнувам го гњавам (ова гњавењево многу го нервира ) Тој: Абе легни спиј, остави ме и мене да одморам, цел ден работам Јас: Ама не можам да заспијам ти си до мене, сакам да те гушкам, утре си одам и кој знае кога пак ќе те видам Тој: Ти без мене не можиш да заспиеш, со мене пак не можиш да заспиеш.. Кога уствари ти одмараш (и таква една фаца ) Уфф бее тиквар ми фали ..
Јaс: штo aкo ти кaжaм декa нaвистинa немa дa мoжеме дa имaме децa,штп ќе стприш?(тoј сaкa децa, a кaс требa дa јa oтстрaнaм прегрaдaтa вo мaткaтa,нo тoa не е прoблем мoжaм дa имaм децa) Тoј: ќе те oстaвaм,јaс сaкaм децa. И целo време се лутaм и тoa ми бешњ прaшaње oдoкoлу зa дa видaм штo кaкo ќе кaже.реaгирa.. нo ете.. ми гo скрши срцетo,ме сaкaл немa грешкa. Jas: желбa ми е дa гo пoсетaм Истaнбул. Тoј: ќе плaтaм,зaтoa рaбoтaм Тoј: (Пoсле некoњ време..) А ти дa си сoбирaш пaри дa си плaтиш зa тебе јaс зa мене -_- e ne me saka ovoj,neli?