Му бев лутна на дечко ми и не дозволував да ме гушка и бакнува а дека заедно живееме и спиеме на еден кревет си легнувам јас и после две три минути и тој и се свртува накај мене и ме дувнува. Јас лутна му велам што ме дуваш? И тој ми вика тоа е за добра ноќ, дека не ми даваш да те бакнам. И си се сврте да спие. Јас едвај дочекав да заспие и да го изгушкам а да не ме осети.
Сега пред 1 час.. Тој.доста е неможиш појќе да ми наредваш за се не се разбираш од збор ти изгледа Јас,сакаш да наредваш а нејќиш да ти наредват? Тој. е стварно ја претера намерно ме провоцираш стварно е крај! Јас. и са крај е? Тој.не оти те сакам! Јас. и јас тебе најпојче бациме Тој. че видиш ко ќесе видиме Јас.
Se zezavme malku i po odredeno vreme mu vikam ke se... zs on me prasa sto ke napravime koa ke se vidime i ja mu kazav taka i on vika ajdee spremna si veke.Maski mozok eto. A pod tri tocki mislev guskanje zss mnoguu mi falese
ова како јас кога сум му налутена и "нејкам" да го гушкам, а ќе му ја зграпчам раката цела ќе се стуткам во него, и му викам не те гушкам, ова не се важи После ќе ми се изнасмее и ќе се изнагушкаме пак и ете ти толку од лутењето
Седиме и ме гледа таков ама повеќе зјапање од колку гледање. Му викам шо ме гледаш така, да не имам нешто? -Ништо, сакам цел живот да ме гледаш со очиве, цел! Топење
Ова што го имаме е посебно, не сакам да заврши. Уствари не знам, може и на други им е вака, ама ете мене посебно ми е и нема да те пуштам да си идеш. Јас го гледам и ќутам, и едно време се избацувам - ко онаа саламана посебна? Таква ли сум ти бе. Грда е. Ми се изнасмеа и ме гушна
Ej Ej Soprajs? Eve lezam, ti? Isto. ..... ... .... .... .... Po 20 min molcenje... Ej alo... Oj Zaspa? Da, ti? Mhm.. Aj ubo da spies. I ti.
Навечер на планина, ние седиме надвор и зборуваме за астрономија. Чисто небо, еден куп ѕвезди, а ние бараме соѕвездија. Знам дека отсекогаш го интересирале тие работи, па во еден момент се вртам и му викам: Еј, сакаш за нова година да ти купам ѕвезда? А тој: Што ќе ми е, веќе си имам една до мене. Патем, ако некој стварно сака да купи ѕвезда, периодов има божиќен попуст
На враќање од кладилница(заразен е од спортска)...и му викам: А да прошетавме уште малку?неможам веќе затворена всоба,ќе умрам! И тој:Е ако де, барем заедно ќе умреме...
Екс мм ми прави муабет од работа : абе ако и појдам на малана (сестра ми) на коленици ке ја кутнам Јас: ти додека отидеш дома кај малатам јас со брат ти десет пати ке се истркалам Сето ова беше пред комшии така се изнасмеаа, кога и да ме видат ги потсеќам на тоа
Ајде, кај вас сите романтичари, мене за 154 камили ме продава. Спојлер Имам другар на кој татко му вози наоколу и беше пред неколку години Египет и овој пат ја имаше мајка му земено. И вика му се приближва чоек на татко ми и му вика „Многу уба жена имаш.“ Овај зошто работно таму неќи да прај проблеми се заблагодарва и после овој другиот „Дали ќе ја продајш за 150 камили и едно ферари?“ Сум се пресмеала и после тоа откако бев со друштвото одам вечерта со bby и му прам: „Дали ќе ме продајш за 150 камили и едно ферари?“ „Не.“ „Aww“ и го гушкам онака. „Ама за 154 ќе те продам оти неколку камили умреа од мојте.“ А ова мртво сериозно го кажа. Иначе: Тој: Само си ја гушкам перницата. Јас: Ако душо, поспиј си малце. Тој: Не за то, уште ми мириса на тебе.
Си лежиме така една вечер и си праиме муабет, тераме некои без веза романтики и ми се врти и ми вика: Тој: Може да ти кажам нешто, знам дека е глупо ама сакам да ти кажам Јас: Ајде де кажи, шо има врска Тој: Уба си ко змеј. Дека тој многу сака змејови, ова ми е најромантичното и најсмотаното нешто што ми го има кажано.
Печиме костени. И ми објаснува Toj:Е овај костен е мек значи е скапан,и општо се што е меко е скапано а тоа што е тврдо е пресно убаво. Јас: Е како ...и ти си тврд па скапан си.
Vleguvam vo kola i mi vika : "Mila, osekas nekoj miris?" (Mislejki na prekrasnite rozi na zadnoto sediste) A jas :"Lele da, dodeka te cekav dve pozarni pominaa nesto se zapalilo!" I taka, sekogas uspevam da rasipam romanticni iznenaduvanja. Barem go nasmeav
Moeto mazence , pred 6 godini na fb: T: da te prasam nesto? J:kazi T:imas telefon J:aj da nemam T: so telefon? J:nokia T: daj brojot J:cek da ja otvoram baterijata i mu pisuvam seriski model T:a so boja ti e? J: siva T:a karticka imas ? J:imam T: one ili tmob J: onee T:075 ili 076 J:075 T:ke mi go dajs brojot da ti se javam mi se smaci od pisenje J:ke ti go dam ama ne dosadvaj na sekoe vrc trc pi telefoni I odma offline si pisi deckoto uste 2 sati J: sega mi se javija da mi go kazat brojo ne si go znaev I od togas vrc trc po telefoni duri ne mi go smena prezimeto
Ова пред Мајка му Седиме и нешто се занесува, ме провоцира, гризе нокти и јас го искарав и удрив по рака (полека) Тој: Леле види ја, лошотилок брее, ко свекрва ти си иста Не знаев дали да се смеам или да го задавам, жената само не погледна
Тој: "Ајде ела дојди знам дека сакаш да се гушкаш како мало маченце" ( ме повлекува накај себе ) И јас си легнав на неговото рамо и не се мрднав