Ми дели комплименти и Јас: Ама вака ако продолжиш многу ќе ме размазиш. Тој: Секоја девојка заслужува да биде размазена од нејзиниот сакан. Абе, се стопив како шеќерче.
Кога раскинавме почнав да си плачам пред него,па муабет нешто од негова страна да се правиме како ова да не се случило да си продолжиме пак дрн дрн..изгледа го фати жал тогаш хахах Тој: ајде доста не сакам да те гледам како плачеш (ми ѓи брише солзите) ајде насмеј се Јас: неможам Тој:ајде насмеј се Јас: абе неможааам (и се насмевнувам) Тој: е ваква ми остани насмеана си ми најубава
H: "Kazi mi kako se pisuva tvoeto ime?" A: "Zarem ne znaes kako se vikam?" H:" Znam.Platonska ljubov" ( ...)
Po 1 mesec izleguvanje, pisuvanje, zboruvanje na telefon po celi noki: Jas: Uste kolku vreme ke izleguvame vaka, a da ne znam na sto sme, dali samo se gledame ili sme vo vrska....? Toj: Pa i jas sakav toa da te prasam.. Sakas da mi bides devojka? Jas: Pa sakam Toj: Mecence si (sleduvase najubavo guskanjee)
Со новиот шмекер. Јас: Ех да беше сега овде, да ми удреше два-три шамари да се освестам. Тој: Јас ти кажав, ако бев таму ќе се прпелкавме во кревет и убаво ќе ти беше а не шамари да ти удирам. Срце тој.
Razgovor so bivsiot: Jas:Ako si odam vo druga drzava,ke mi pisuvas barem ednas mesecno poraka? Toj:Ne ednas mesecno...sekoj den,sekoj cas,sekoja minuta... Go sakam seuste..
тој има 20 скоро 21 година, а јас 19 скоро 20 седиме пред огледало кај мене и се местиме за сликување тој: вака за една година со бебе во рацете да се слиакме јас: оди лечи се болесник (ме сврте и се бакнувавме) јас: ајде да излеземе ми се јадее тој: ете ти реков дека си трудна (се смее) јас: лечи сееее...... уште се смееме на ова и само ме прашува да не ми се јаде
Тој: Ми го фрли мамецот ти мене, ме навлече. Јас: На што сум те навлекла? Тој: На тебе! Дрога си. Сум бил јас со многу девојчиња ама таква како тебе не постоела ниту во сон. Е да, стварно сум дрога, кој пробал знае.
После многу карање... А: Знаеш, онаа која ќе те има еден ден и која ќе ја сакаш треба да биде многу среќна што те има тебе. Жал ми е што тоа никогаш нема да бидам јас... К: Зошто ми го кажуваш ова? А: Бидејќи јас не сум личност што може да те направи среќен и сакам да бидеш сигурен дека ќе најдеш некоја која ќе те заслужува и ќе те прави среќен. К: Ако ти докажам дека сум среќен кога сум со тебе, ќе можеш ли и ти да бидеш среќна? Ме боли да те гледам тажна. А: Тешко ми е да верувам во тоа. К: Верувај ми, најмила моја. Немој да се оддалечуваш од мене поради твоите стравови, јас сум среќен со тебе и сакам да бидеш ти среќна со мене. ... јас го гушкам.... К: А, ако пробаш да ми избегаш, да знаеш ќе те најдам и ќе те врзам па да нема кај да бегаш после тоа...
Наутро го будам за на работа преку тел. Разговор од два збора а кога и да се поцетам ми ја топли душата Јас: Добро утро срце Тој: Добро утро љубоов моја Еден вообичаен разговор ама тие негови зборчиња беа кажани толку нежно, кревко сонливо а сепак со толку љубов. Седиме на "нашето место" таму каде што почна се. Поминуваат еден пар, баба и дедо и се држат за рака, се подкрепуваат во одењето бидејќи беа доста стари. Јас и тој ги гледаме и не изустуваме ниту збор. Одкога поминуваат ... Тој: И јас сакам еден ден вака да остариме заедно, да те држам за рака и да те чувам. Јас: Го гушкам најсилно
Jas: Ova beshe ubava vecher. Taa; Fala ti za orgazmite. Jas: Nema na shto moja najmila. Taa: Te sakam! Jas: Ne me sakash mene, go sakash mojot Doggy Style. Potoa se smeeme pa sochen baknezh i jaka gushka pred da se razdelime.
Дијaлoг не е, туку пoтoчнo нештo штo ми рече - "Oвaa гoдинa штo пoминa oстaрев зa гoдинa плус (пoрaди рaзни прoблеми штo се случијa) aмa aкo мoже вaкa уште нaјмaлку 100 сo тебе и немa дa се жaлaм
Тој: Сакам нешто да ти признаам, цела ноќ сум мислел. Јас: Знам што е ќе кажеш дека ме сакаш и дека ти недостигам Тој: Да.....и сакаше да те запросам кога ќе си дојде сестра ти ама сега заради ова што се случи не бива. Искрено пред да заспијам сум мислел, мислел. Јас:Озбилно? Тој: Искрено во себе планираше си го тоа некаде околу нова година, сакаше да си изненадена, ама откако се случи тоа што се случи ќе чекаме некое време. Јас: Има време за тие работи душа да не брзаме. Тој: Јас сум сигурен дека те сакам и нема што да чекам.
Ми вели : Се ебaв снoшти сo мaженa, сoпругoт не и е oвде. Амa ти ќе ми умреш нa курoв или oд курoв. Е тoa не гo зaбoрaвaм штo сaкa некa е. Пoтoa зoштo сум се лутелa и не сум му дaлa,сум имaлa сoчнo мaлo дупче, ми се гaди бре
Се договоривме за НГ да не си купуваме подароци ама точно на полноќ извади мала преубава дрвена кутија и од неа извади ланче, приврзок ѕвезда што паѓа. Тој: Од првиот ден си моја ѕвезда водилка, повеќе не мораш да чекаш да падне ѕвезда за да посакаш желба, еве и оваа ќе ги исполни сите твои замислени желби. Те сакам Јас: Те сакам и јас тебе
Тој: Јас и ти ќе имаме 3 девојчиња. Јас: Ако мислиш ти да раѓаш. Јас и ти ќе имаме 2 сина и тоа евентуално ако смучкаме близнаци, ако не, еден. Тој: Ама јас знам рецепт за правење ќерки само... Јас: А така ли? Дај просветлиме тогаш. Тој: Едноставно е. Кога ќе работиме на случајот, ти ќе ја чуваш левата рака исправена нагоре, јас ќе носам чорапа на левата нога и ќе го слушаме Френк Синатра.