A:Uste si ubava kako devojka... B: Me gledas so istite oci kako pred cetvrt vek. A: Znaes deka rabotite ne ispadnaa kako sto mislev.Dali mi se lutis uste? B:Vo zivotot nikogas ne e kako sto planirame. A: sto ti e ? Imas se.Ja strudni i iscezna.Ne mozese ni da mi kazes vo oci. B.Deteto poradi koe zaminav ima 23godini. A.Zdrav i ziv da e. B.Ne sme zaedno veke 5 godini. A: Ne se sekiraj , zeni kolku sakas ima.Ne si star. B:Mi prostuvas li? A:Ne .Nikogash nema da ti prostam.Do sega mislev deka sum ti prostila, no denes znam deka ne sum. B: Znam.Ne ni ocekuvav. A: Zasluzuvas da si sreken i ne se otkazuvaj. B: Dojdi da te gushnam A:Begaj be.Uste ti mi falis. B: Barem se sekavas li? A:Ne, ne se sekavam.Izbrisano e. B: Srekna li si? A: Najsrekna koga ti gi vidov ocite so kaenje. B:I vo besot si ista, istiot inaet... A: Ne sum ista.Sega sum ramnodushna na se.....
Хаха flashbang!! Секоја девојка у врска ми го има речено ова, сеа сите се испомажија ниедна нема мое бебе.
Toj: Mila moram da ti priznam nesto..bevme skolski 4godini, poslednava te zapoznav mnogu I svativ deka mnogu mi se svigjas, mnogu si mila(I me baci) Jas: sigurno razbra od pogledite deka te gledam I jas poveke od drugar..znaes deka I jas istoto go mislam no sto ke se sluci so nas, kako ke se pogledneme utre? Toj: uzivaj, neka ne ti bide gajle, koj bi se posomneval..I onaka za 2meseca zavrsuvame a posle zapocnuvame nov zivot vo ist grad..jas I ti, kojznae sto bi se slucilo, bi mozele da sme zaedno. Jas: go guskam I ne veruvam deka mojot drugar znael da bide tolku srckast. Posle 2meseca Toj: mi falese, dojdi da se iznaguskame Jas: trgni se, mnogu se pijan, ne gledas deka pocnaa cudno da ne gledat? Nemozam da glumam poveke, se custvuvam glupavo Toj: (me faka za raka I me nosi kon izlezot) eve neka ne gledaat site, ne mi e gajle.. I dvajcata se guskame I molcime..posle pola saat se razdeluvame. Utredenta stava slika so negovata devojka koja prv pat ja gledam. Surovo, premnogu..
Mila sorry ama drugar ti e mizerija od covek. Ne ti go ni treba ni za drugar. Brishete me zasto sum off topik ama me iznervira golemiot fraer.
Типичен глупак. Извини вака, но реалноста е таа. Вакви личности не ти требат, оти ти кажувам од искуство.
Еве нешто и од мене Тој: Кај шеткаш ле вака, по тротоар сама? Јас: Кај си бе срце, заборави да речеш прво здраво и како сум? Тој: Хахаха, срцка кај шеткаш без мене вака сама? Јас: Оти, забрането ми е да шетам сама? Тој: Да, јас не ти дадов дозвола. Јас: Срцуш, ти сега помина со колата покрај мене, зошто се направи како да не ме виде?Дозвола само од Бога барам за нешто Тој :Јас? Па, гледаш друг беше со мене во колата. Како да те поздравам, а тајно одиме уште? Јас: Ај, сега не ми глуми тука. Сега сам не си, а се јавуваш по телефон. Плус од исто место сме. Сите се знаеме, ќе речеше другарка ми е и ќе кренеше рака, остај што никој немаше да те праша. Тој: Добро ле, добро. Ете не те поздравив, се извинувам. Да дојдам вечер, да надохнадиме? Јас: А, што ќе правиме? Па, нели си на работа до касно. Тој: Остави сега, вечер идам спремај се и да ти се извинам што денес не те поздравив, и решив заедно ќе бидеме и пред јавноста. Јас: Срце да видам и да неверувам правиш... ајде те чекам Тој: Те сакам Јас: ( се скаменив, досега ми немаше речено онака искрено и отворено и возвратив) И јас тебе, но треба и да докажеш Тој: Ќе видеш, само да дојдам.
После година и пол без комуникација, се гледаме ко ништо да не било, и ме бакнува. Го тргам, велејки му дека треба да разговараме, и надевајки се дека би сакал да се смириме... ,, Баци ме за последен пат ,, - ми вели... Пропаднав во црна дупка, лебдев така во вакуумот, во празно...
Јас:Многу ме боли грбот ми треба масажа.Да појдам на масажа а? (и тој ме масира,ама јас секој ден сакам и здосадив хаха) Тој:Појди можи ќе ти помогни Јас:Да ќе најдам некој масажер Тој:МасажерКА! Јас: хахаха некој е љубоморееен Е добро ќе дојдиш и ти. Тој:Ахааа да да те фаќа тој јас да седам и ... да го ... Се изнасмеавме и двајцата.. така интересно го кажа то Масажеркаа со нагласено КА
Неколку дена пред неговиот роденден Јас: Ајде да излеземе утре да ти купам нешто за роденден, не сакам глупости да купувам туку нешто што сам ќе си одбереш. Тој: Ама не сакам ништо, ништо не ми треба. Јас: Не може така, сакам да имаш нешто мое. Тој: (ме гушка силно) Не сакам подароци. Ќе имам нешто твое за неколку години, нешто кое ќе има најубави зелени очиња како твоите ...
Mm: Duso si oslabnala,znaes? (zafatena bev,pa ne prokomentirav) Dva dena podocna... Jas: Navistina sum oslabnala duso? Mm: Da...ama sepak ako sakas izmeri si se. Dusa moja antitalent za komplimenti,ama bas taa negova iskrenost ja sakam ❤
Денот кога дознавме дека сум бремена со првото бебе .. Јас : И сега што ? Како ќе тече животот ? Па ние сме уште - деца ! Како ќе гледаме бебенце без работа , без завршено средно ? Какоо ? Тој : Не знам .. Ама ти не се секирај , ќе најдам решение јас за тоа , доволно е да го сакаш и ти исто колку и јас .. Јас : А како да кажам на моите ? Па тие не знаат ни дека сум сексуално активна .. Тој : Полека , земи здив , не се нервирај му штетиш на бебето .. Јас : И сега ќе дојдеш вечер со твојте кај нас ? Ќе им кажете се ? Тој : Да . * вечерта , кога не оставија да одлучиме насамо што со бебето * Тој : Го сакаш бебето ? А мене ? Јас : Тебе да , но бебето апла ме изненади .. и сеуште не сум сигурна дали го сакам ... Тој : Знаеш , сакам да е син , ама и ќеркичка да е , исто ќе ја сакам .. да личи на тебе , со нежна бела кожа , со убави кафено-зелени очи и големи трепки .. и сега што велиш ? Те молам кажи дека го сакаш исто како јас .. не сакам да го убиеме , па тоа не е виновно , убиј ме мене , јас сум крив што е бебето во твојот стомак .. Јас : Знаеш што ? Тебе те сакам , ама бебето повеќе ! И не ми е важно дали е момче или девојче , само нека ни е здраво и живо ! И ќе се роди ! Имам чувство дека е машко , ти кажувам за да знаеш .. Денес имаме и машко и женско бебе .. Вечерта кога одлучив дека ќе го родам бебето , беше најубавата вечер во мојов живот .. И пак исто би сторила . И никогаш нема да ја заборавам таа вечер .. Колку ме гушкал таа вечер , едвај го натераа неговите да се прибере дома , бидејќи мене ме чекаа прашањата на мојте ...
Тој: Ти си поинаква од било која девојка која сум ја запознал и сум имал нешто. Јас: Како знаеш? Тој: Знам затоа што сакам да ми станеш жена. Ако утре отидам и купам прстен ќе прифатиш ли?
М: Зошто толку си се исплашил дека ќе те изневерам,знаеш дека сум само твоја и друг не би погледнала. К: Знам,но коа гледам шо се дешава околу мене,премногу се плашам да не останам без тебе. М: Ти остани си таков каков што те запознав,сакај ме,не ме повредувај и никад нема да погледнам друг. К: Љубов моја,доволно ми беше ова да го слушнам,дојди да те гушнам (и следува гушкање едно 10 минути). (На крај излезе сосем обратно)
Јас : Ајде врати се, неможам повеќе сама. Тој : Ти си најхрабрата жена што ја знам. Затоа те сакам и ќе те сакам цел живот
Тоа беше прв пат,очи во очи. Се гледавме без да трепнеме... Д: Übrigens, ich bin Daniel. A: Ich bin A****. Д: Du siehst wunderschön aus. А јас,само го гледав,додека не се освестив на крај дека треба нешто да одговорам... Каква вечер беше тоа...
Уште еден дијалог на кој се сетив сега .. Јас : Ајде да видиме дали ќе каже докторот што ќе биде момче или девојче .. Тој : Мене ми е сеедно ( по неколку минути .. ) Докторот : Машко Тој : А ? Јас : Ти реков дека ќе е момче ( ова за првото дете ) За второто : Јас : Денес ќе дознаеме што е , ама јас ти велам девојче е , бременоста е различна од првата .. Тој : Таман , ќе си имаме едно синче едно ќеркиче . И така испадна . И тој исто веруваше дека ќе биде женско , додека мене инстинктот не ме излажа ниту за првото ниту за второто дете
Тој: Знаеш, сакам да сум со тебе... Јас: И јас (пеперутки во стомак, насмевка ширум отворена....) Тој: Ама... јас: ?? Тој: Ја знаеш бившата... знаеш, убаво живеев со татко и, ме поштоваше многу... Јас: добро ...и .... (пеперутките одлетаа.... Тој: Ќе се смирам со неа, ќе пробам пак....знаеш, татко и ме сака многу Јас: пеперутките одлетаа со љубовта
Разговор на вибер пред спиење (обично сите љубовни стикери ми ги праќа секоја вечер) Тој: -Не ти праќам стикери Зошто не се доволни и сите да ти ги пратам Ти ги праќам сите оние што блескаат горе, што ги гледаш на небото низ пенџерчињата Спиј ми најубо и оди не сакај го после