Вчера ... јас - Седи до мене .. он - Не ми се седи . јас - ... он - Претеруваш !! Преку к*р си ми со понашањево твое мизерно , детско !! јас - ?! Добро, секогаш јас сум таа што греши, така ? Во ред . јас - Само незнам до кога ова ке трае вака он - Незнам ни јас . он - Налет искачањево . јас - Налет животов со тебе . он - Нема ова долго да трае, така ми мириса мене .. јас - И да знаеш дека нема !! Уште сега што се тиче мене може да прекине. он - ДА???? Сигурна си ?? јас - Да!!! он - Во ред, чим така сакаш. Ке си идам . јас - Иди си !!! одма !! Никат веќе да не те видам ЈАСНО !!!??? ( се сврте и си замина ) ...
Пред 5 минути дечко ми ми пишува порака: Тој: Срце, извини само што тргнавме ама ај брзи ќе бидеме, многу те сакам Јас: И јас тебе многу те сакам, ама ти реков дека ти е подобро сам да си одиш, друг пат послушај ме (ако не докажам дека сум во право не сум жива инаку хахах) Тој: Успеав будалчеее, ај ѕвони само што се соблеков
Тој ми купи две чаши за Св. Валентајн со срциња и I love you. И другиот ден на фб си пишувавме Јас: На мама и се допаднаа чашите Тој: Поздрави ја мајка ти и кажи и дека имам јас премногу љубов за тебе Јас: Така да и кажам? Хахаха... Ти кажи и Тој: Ќе и кажам кога ќе дојдам да си те земам за дома кај мене.
си дадоа збор брат му со неговата сега веќе жена и тие дома во недоумица дали да почнат да кажуваат ... излегува мајка му од собата и јас му викам -кога ти мене ќе ме побараш за жена ќе кажеш веднаш?? тој-ништо не кажува само слатко се смее јас-ајде кажи ми де .. што ќе направиш? тој-на сите ќе кажам уште веднаш ... во образ и убава насмевка
Јас: ostaj i procka i pracka i se,daj kazi so ova nasevo sto ke praime. Тој: Medo ako treba pisma ke pisuvame ama jas od tebe ne se otkazuvam dur sum ziv. sega veruvas kolku te sakam? Јас: aha i so drugarite gluposti da pravite,ne mozam jas toa,ne mozam,jas mozam da izdrzam da znam deka nema da me zaboravis..... Тој: Medo ti vetuvam nema gluposti. ke ti pisuvam sekoja minutka kaj odam sto pravam. Јас: ama ke me zaboravis....i toa e problem........ Тој: Medo majkami mozam da ja zaboravam? Јас: ne,zosto toa me prasuvas? Тој: Epa te sporeduvam. kako mozam majka sopruga tatko da zaboravam Јас: ama majka e drugo,jas sum drugo,mozes i vo druga da se zaljubis,a majka e edna Тој: ZA MENE I TI SI EDNA I EDINSTVENA.
Со него имам еден милион моабети кој никогаш нема да ги заборавам ама последен беше.. Ми пишува порака на телефон Тој:Ако сакаш дојди во седум ,а ако сакаш можеш и во 9 мене ми е сеисто знаеш дека за тебе сум секогаш слободен. Јас:Епа ок ќе размислам Toj:Или едноставно дојди и не си оди НИКОГАШ ,секогаш да си до мене да си моја жена да можам и дење и ноќе да те гушкан.Тоа мислам дека е најубаво. Јас:
Јас: сакам нешто да ти кажам.. Тој: кажи злато.. Јас: јас несакам повеќе да се гледаме Тој: (тишина) штоо? зашто несакаш? Јас: не си тикрив за ништо.. во мене е проблемот, несакам да те повредам .. Тој: злато те сакам како да ти докажам, сум згрешил ли нешто ..? Јас: знам дека ме сакаш и јас сакам да те засакам но ми треба време .. (се плашев сама на себе да си признаам дека го сакам) Тој: твое право си е како сакаш така нека биде, сакам да си среќна, само едно да ти кажам те засакав премногу како ни една до сега многу те сакам, никогаш нема да престанам да те сакам, ако посакаш да се вратиш јас ќе те чекам, ќе биде исто како сега исто како што си оставила, те сакам многуу,, Јас: ќе се вратам Помина време се вратив стварно така беше , се каев и уште се каам што така направив, се случија многу работи, го сакам премногу но пак не сме заедно, би дала се за да бидам со него.. Уште еден муабет, седевме во кафич.. Тој: (ме држи за рака) од кого ти е овој прстен ? Јас: мама и тато ми го купија Тој: се смее .. Јас: Зашто прашуваш? Тој: еден ден тука мој прстен ќе стои.. Јас: пази што си рекол.. Овие зборови никогаш нема да ги заборавам, често ми текнува и секогаш сум ..
Се случија некои работи кои не ги сакавме, нешта за кои не сме ние криви Јас: И што ќе правиме сега? Тој: Не знам чадорче не знам, не можам да мислам на ништо сега, збунет сум, изнервиран, разочаран Јас: Ама јас.. Тој: Знам и јас не сакам да се разделиме молк кој траеше цела вечност.... Јас: Што ќе биде со нас? Тој: Јас едно знам, нема да дозволам да се разделиме, не сакам да се разделиме Јас: Тој: Јас те сакам тебе и не ме интересира кој што кажал, и после се нема да те пуштам така лесно Јас: И јас не се откажувам од нас Тој: Ќе те барам покасно Те гушкам нај силно Јас: И јас тебе Ја спуштив слушалката и потонав во солзи..
Тој: Фати ми ја раката еве вака(ми покажува како) Јас: Ете те држам и сега ? Тој: И сега никогаш нема да ме пуштиш! Јас: А ти ако сакаш да те пуштам ? Тој: Сакам да бидам со тебе засекогаш!
Дејствие-кај него дома Јас-Ау , Д..... од 2 часот сум кај тебе (а саатот во моментот 8 ) Тој-Е ако де , и засекогаш ќе бидиш
Очекував едни резултати, бев до болница ги земав, видов дека се е во најдобар ред ама решив пред да му кажам да го позафркавам малку.. Ѕвонам... Тој: Ејј заврши? што направи? ги зеде резултатите? какви се? (се во еден здив) Јас: Да ги зедов и не се такви какви што очекувавме, изгледа ништо нема да биде од нашите планови (се воздржував да не се насмевнам) молк... Тој: Па добро да сме живи и здрави ќе најдиме некое друго решение Јас: Ако сакаш да заминеш ќе сфатам... Тој: Јас останувам со тебе! Во ред? Јас: Има уште нешто.. Тој: Кажи Јас: Се зезам се е во најдобар ред, супер се резултатите Тој: Ти ме зафркаваш? Јас: Не, не навистина се е во најдобар ред, само сакав да видам како ќе реагираш Тој: Ме извади од памет има да ми платиш за ова Платив - прекрасен ден со премногу бакнежи и прегратки
Овој дијалог беше ден-два пред да се фатиме. Си пишувавме на ФБ,беше 2и пол сатот Јас-Оп,фатив цагер... Тој-И јас го фатив,што значи? Јас-Те мисли,ке го чекаме 3:3? значи ке бидете заедно Тој-Не,не ми се седи толку многу Јас- ..Јас ке си го чекам,дека си го сакам,ти не го чекаш дека не ја сакаш многу Тој-Кој ти вели така?Таа ќе чека за нас И еден од вчера Зборуваме на телефон Јас-Абе мајмун ти реков вечер нема да можам Тој-Немој ти мене мајмун,да не те кажам на мама,ја знаеш каква е развиена ...Ај,ај ( а жената е пунка )
Ова се случи пред недела дена. Бевме на пица дента во една убава пицерија во центарот на градот и онака обично си поминавме.Си појдов дома.Се смеевме на телефон, си се допишувавме и потоа не му се јавив пред да си легнам, заборавив. Тоа не беше дијалог но да го споделам Ми се јавил, но спијав јас Потоа напишал порака... принцезо моја, размислував за нас.Многу ми е убаво со тебе и сакав да те слушнам претпоставувам дека спиеш и не ни ѕвонев долго.Убаво да спиеш принцезо.Тс. Најубавото нешто.Станувам наутро и ја гледам пораката. Очите ми беа почни со среќа посакувам секој да ја доживее таа среќа
Тој е љубител на кучиња а јас се плашам од нив Тој: Го гледаш кучето? (Доберман) Јас: Да и? Тој: Епа такво ќе си имаме во нашата куќа да ве чува вас додека јас сум на работа Јас: Кој нас? Тој: Епа куќата, тебе и нашите деца Јас: Не може ќе си имаме некое мало куче од кое јас нема да се плашам, а децата ќе можат слободно да играат со него Тој: Не, не ќе си имаме исто такво куче, ти ќе го храниш, јас ќе го шетам Јас: и ти ќе спиеш заедно со него Тој: Е за тоа ќе се договориме
Тој: Се во ред е, убава си паметна, слободна, без дечко, со факс... Јас: Ама..? Тој: Не знам ете...ми се пулеше така посебно и се случи тоа што се случи со нас. Јас: И сега? Како понатаму? Тој: Никако...да не те повредувам повеќе...имам девојка а наскоро можеби и детенце, ќе се женам.. Јас: Зошто не ми кажа порано? Зошто ми даваше надеж? Тој: Џабе е што и да кажам...за да бидам со некоја сигурно е совршена или преубава..не одам со било која...да те сретнев малце порано се ќе беше поразлично.. </3 крај на се...
-Јас ќе те чекам да пораснеш и после ќе те земам. -Само ако ме излажеш.. -Ако те излажам? -Епа да, ако ме излажеш,ако не направеш така.. -Јас толку те чекам да пораснеш и да те земам. Ќе сум те излажал.. Нема шанси.
Пред 5 месеца јас: веќе немам сила ? он:оти ? јас:преку глава ми ее со неа да се карам он:што ти вика? јас:дека не си бил за мене ... не си знаел да цениш..ово оно он:љубоморе ни дека се сакаме ...
бев во гужви нервозна ,жешко ми беше и ми се јавува дечко ми Тој: Што прајш? Јас:..еве се пребирам накај дома во гужва сум Тој:Јас си одам дома завршив со работа,останав покасно затоа што .... ,денеска имав работа затоа дури сега те барам па да ти кажам што мислев во врска со доморот ... Јас: Добро ајде жешко ми е Тој: Па и мене ми е жешко де (и пак почнува да зборува како навиен) Јас:Љубов нерозна сум жешко ми е не ми се прави сега муабет Тој: Добро мачее ќе ти се јавам на есен и ќе прајме муабет кога ќе биде посвежо времето Леле колку сум се смеелаааа уште ми е смешно кога ќе ми текне на тој момент