Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    И јас ги гледам од почеток но втора сезона :)

(Штрумфета) а види(те) ја оваа слика во движење :lol:

Ај и јас да ставам некои слики
    [​IMG][​IMG][​IMG]

На CW ќе има нова серија исто нешто со вештери, само незнам од кога ќе почне еве промо

2. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.561
    Допаѓања:
    42.971
    ^Мислам дека ќе биде добра серијата ама сигурно не толку добра како Вампирчињата наши.Јас ја читам уште книгата ама некако не ми се допаѓа филмот ми е 100пати подобар :)

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    Инаку, мене таа сцената со Бони кога отиде со магија да го растури ритуалот на Клаус на полна месечина, како што се приближуваше и изговараше од тие зборчињата, па оган и ветер у позадина, околу неа, и она таква развиорена во косата, во бела кошулка чинам, граба напред со раката, мајке ми, да немав звук неминовно ќе ме потсетеше на спотче на Мајкл или Џенет Џексон. :D
    Ептен смеа ме удри, шлакнато беше.

Многу потенцијал има во Керолајн, нека не го убиваат девојчето само, многу ми е интересна.

Гледав некои интервјуа со Нина Добрев каде зборува и бугарски, мора да се признае дека девојката делува ем умна, ем шармантна, а за убава да не правиме муабет, слатка е ко бонбона.
    Повеќе сум наклонета на негативци, ама помеѓу ликот на Елена и Кетрин, повеќе си ја сакам ко Елена, ептен е она невињашко - скриено сексапилно жарче.

Во новата сезона очекувам да падне секс измеѓу неа и Дејмон.
    И така ова мулето ќе оди на killing spree. :D

На Strumfeta93, dancing.queen и 1209 им се допаѓа ова.
  4. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.561
    Допаѓања:
    42.971
    И јас го очекувам тоа Трендафилке има мноогу сексуална енергија меѓу нив, струи струи, мислам преку екран ја чувствувам мајке ми :D А за таа сцената јас си кажав мене ми беше многу добра таква запалена Бони па и тие латински клетвички и ефектот, а посебно фацата на она другата вештерка ваква беше :o WTF? :D И јас повеќе ја сакам Нина како Елена ама и Катето ја глуми ОДЛИЧНО, ѕверка бе :D ама тоа е оти има нешто балканско у неа не за друго за све ја бива и се си има :P

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286

Аиии, не сум знаела дека се couple :)

6. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Иначе кога почнува третата сезона? Септември?
    Јас сум до пола на втората и пробувам да ги штедам.. ама не ми иде штедењето некако :D

7. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    http://ilike.mk/scena/subcategory/nina-dobrev-vogue/

Еве на линков пишува дека Нина Добрев негирала дека е во врска со колегата Иан..ама од март е. :)

Ако не и чини нека ми го прати мене јас нема да го вратам. :lol:
    [​IMG][​IMG]

8. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    A COUPLE WITH BITE
    Vampire Diaries actors – and off-screen couple – Nina Dobrev and Ian Somerhalder cuddle up Tuesday while sightseeing in Paris.

Преземено од Peopel.

Ова го пишеше за сликата предходно што ја постирав. Значи имаат јавно кажано.

Блазе неа.

9. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Јас пак ќе си прокоментирам за серијата, што ми текна после толку време :fubar:
    Нели Кетрин кога се појави во првата епизода од втора сезона му ги исече прстите на Џон, а после кога се појави дур писмо и напиша на Елена :fubar: , ах бее оти така забораваат?

10. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Епа да не му пораснаја од тој прстенот што го има, оти неможи да умри ко ќе го носи прстенот, да не има врска и ова со прстенот нешто

11. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Прстенот го даде нели на Џереми? :?:

12. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.561
    Допаѓања:
    42.971
    Јас ќе ти објаснам Штрумфетке на исте детаљи од серијата се сеќавам :D само разјасни ми малку прашањето не ти го сфатив ногу? :$

13. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    А бе нели во втората сезона прва епизода се појави Кетрин изигрувајки Елена. Нели Џена ја покани и влезе дома. После зборуваше со Џон и нели му го погледна прстенот, зеде нож и му ги пресече. После нели Џон замина и не го гледавме повеќе. После се врати кога требаше да ја спаси Елена (во последните епизоди) и си ги имаше прстите, нели и писмо и пишуваше.

14. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.561
    Допаѓања:
    42.971
    Прстенот му го врати таа, по писмо му го прати заедно со нешто друго беше не се сеќавам што, а тој има вештачки прсти и ги користи загледај се ќе видиш :)

15. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.561
    Допаѓања:
    42.971
  16. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    ^ Па велеа за Август, ама дај боже да биде порано :) И мене ми недостигаат многу, мнооогу :)

17. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    Јас прво не сакав да ја гледам, мислев дека е за деца досадна, ама жими се не ни палев цигара кога ќе ја гледав оти немав ни време за тоа, демјан ќе ми заминеше хах ха ха.нина добрев е преуба в крај му е јака поентат не знам како ке издржам цело лето без нив сега во 4 сезона елена гарант со демјан ке биди прејако ке е
    Редактирано од модератор: Прочитајте ги правилата на форумот за пишување на мислење.
    za-forumot/koristenje-na-kirilica-i-pravila-za-pisuvanje-na-mislenje-t747/

18. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.561
    Допаѓања:
    42.971
    Сега гледав еден филм Цимерка и на почетокот се појавува Бони, ептен беше убава со права коса, и без надприродни моќи само девојка.И после некое време оп ја гледам и Нина прекрасна како и секогаш и си велам оваа е знак дека треба да почнам пак да си ја гледам серијата :D Ми недостигаат после пуштам прва сезона прва епизода...аген :)

19. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    Да и јас го гледав филмот не знам во кој коментар мислам за кај озборуваЧка имав напишано за тој филм бооо блер психо е ама вкрај во филмот ии дали забележа дека ама сите глумци се од сиви телевизијата и нина добрев е ?

20. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.561
    Допаѓања:
    42.971
    Да да и Нина Добрев беше во филмот нели ја забележа, беше бифша дргарка на онаа лудата.