Добар гинеколог?

Discussion in 'Здравствени проблеми' started by Anonymous, Dec 30, 2009.

1. majavel1

majavel1 Популарен член

Па и јас искрено се зачудив зошто и мене ми го фалеа баш затоа кај него се префрлив. Воедно се раководев по фактот што е реномиран доктор дојден од Ремедика и првиот пат стварно ми остави впечаток. Меѓутоа сега некако разочарана излегов и тешко дека пак ке се вратам таму :/

2. kikin

kikin Популарен член

Имам прашање: Дали имате искуство со гинеколози од Клиника Јане Сандански, дали е некој добар според вас за да биде матичен и опто искуство од таму и како сте задоволни?

3. Daisyx123

Daisyx123 Активен член

Jas odam kaj dr. Snezana mlada i mn fina zena. Ordinacijata e kaj apce do kam marketot, Privatno celosen pregled 2000den

irenna likes this.
  4. tanna13

tanna13 Истакнат член

Ke ve molam mislenje za dr. Slavko Pejovski od Bitola

5. manako

manako Активен член

Nemam slusnato za nego,ama ako sakas starno dobar ginekolog togas da odis kaj Emilija Jasovic Sivevska.Jas dve godini izgubiv kaj Mirjana Nedelkova.

6. redmama

redmama Истакнат член

Јас ја препорачувам Сузана Костовска од ординацијата на Коруновски. Добар доктор и пред се прекрасна жена.Милион прашања да и поставиш,се ќе ти одговори,ќе објасни.Смирена,трпелива се нај нај. Во средина на бременост отидов кај неа, незадоволна од претходната матична,ме прими без проблем.По потреба и телефонски можам да и се обратам.Така да од убаво искуство ја препорачувам.

7. kikin

kikin Популарен член

Може да е матична? и каде се наоѓа?

8. redmama

redmama Истакнат член

Да да може да е матична односно работи со сини картони.А сега незнам колку добро ќе ти објаснам каде се наоѓа (не сум многу вешта во тоа).На крајот од улицата кај Фондот на здравство,МВР болницата или така нешто се викаше позади УЈП.Се надевам дека ме разбра:D

kikin likes this.
  9. kikin

kikin Популарен член

Ме интересира дали некој знае контакт од новата ординација на д-р Бојчева?

10. Inas&

Inas& Активен член

Јас одам кај Боро Парталовски ординација Кристела задоволна сум сега за сега,само односот му е секогаш променлив :$

11. ѕвездичка

ѕвездичка Нов член

Значи, ако има некој да ми препорача добар гинеколог некаде низ Аеродром...Како сте задоволни и од гинеколозите во Јане Сандански? Јас бев кај Радица Бојчева и сега откако ја сменила ординацијата дознав дека сите што сме биле кај неа моментално немаме матични гинеколози, картоните појма немам кај ни се и така...Не викам дека не бев задоволна од неа, меѓутоа сега сакам да разгледам повеќе опции пред да одлучам кој да ми биде матичен....Tnx

12. Kate.m23

Kate.m23 Истакнат член

Da mi preporacate nekoj dobar ginekolog so raboti so sini kartoni ? I me interesira ako znaete dali mora da ide roditel dokolku si maloleten?

13. Lemi

Lemi Активен член

Broj od nea ili od ordinacija imas ? :call:

14. Valentina.Vaki

Valentina.Vaki Популарен член

Јас си имам свој матичен гинеколог,само што прашањево ќе го поставам за внука ми.
    Има 20 години и е сексуално активна,па бараме сега по форуми кај кој гинеколог да оди првпат да направи вагинално ехо,пап и други испитувања.
    Гледавме во ремедика се мисли помеѓу Симонида и Елена Петрова, стрикно сакала кај женско пошо кај машко и било срам :D И бараме внимателен и нежен гинеколог да не ја болело при прегледите хаха,кој знае нека пише мислење,и крај крајева немора да е во ремедика сеедно :) Позз

15. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Јас сум кај Славко, и сум презадоволна. Алал да му е посверен на работата, го објаснува секој детал и секако се труди за позитивни резултати. Ти го препорачувам :)

16. Annath

Annath Форумски идол

Секaкo ќе и требa мaтичен гинекoлoг. Мoже дa си oдбере кoј билo, јaс јa препoрaчувaм Рaдицa Бoјчевa, имa oрдинaцијa кaј грчкa aмбaсaдa, сегa пoчнa дa рaбoти сo ФЗO. Нa фб мoже дa гo нaјдете брoјoт. Сaмo пишете гo иметo нa дoктoркaтa, ќе ви излезе oдмa.
    Вo принцип, жените се пoгруби oд мaжите, aмa не секoгaш.

thalia zapata and Valentina.Vaki like this.
  17. Maze123

Maze123 Активен член

Дали може некој да ми каже нешто повеќе за д-р Катерина Станкова? Каков и е односот со пациенти и колку чини целосен преглед ?

macunka likes this.
  18. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Некоја во ЛП да ми пише број од Синадинов во Велес?
    Барав на интернет имаше еден ,ама не постои...

19. vichy

vichy Истакнат член

Momentalno imam zensko maticen ginekolog ama izgleda od uste letovo pa penzija. E sega so ogled deka sakam zena da me sledi sto mislite za D-r Tatjana Ilieva-Hadzievska-Idadila? Inaku mi preporacaa deka strucni se D-r Blazevski od Bukures i D-r Partalkovski ? Ve molam za mislenje koj imal iskustvo so niv. Vi blagodaram.

20. vichy

vichy Истакнат член

jas odam denes da ja izberam za maticna i ne bila na rab. mi vika sestrata. i vikam a utre i ova arogantnovo sustestvo mi vraka epa utre guzva ke ima ke i se sleat pacienti odlozeni od denes i utresnite..demek dr.pat ke e poslobodna za novi pacienti:@. A d-r Bojcevka ne e kaj Lozankovski poveke nekoj da znae kaj i e novata ordinacija?

Last edited: Mar 2, 2016