Ona e privatna ne rab,so plavi kartoni.D-r Bozidar od tamu e so plavi.Inaku za kaj nea ima preku GRouper paket pregled za 1400den. http://grouper.mk/skopje/deal/skopje-poliklinik-komplet-ginekoloski-pregled. Inaku me interesira nekoj ako iskoristil vakov paket da pise mislenje dali se sto e navedeno obezbeduvaat. jas iskoristiv eden kupon vo NewBorn i ic ne bese kako sto imaa navedeno taka da se si mislam deka nekako im se za privelkuvanje pacienti ponudive a deka ne e bas kvalitetno no slobodno koj bil neka spodeli.
Драга, знам дека не работи со плави картони јас веќе подолго време одам на прегледи само кај нејзе, и не преку групер а како што можам да прочитам темата е Добар гинеколог па само ја посочив како добар гинеколог, а и како што кожеш да видиш немам цитирано никој кој бара гинеколог со плави картони, а за твоја дополнителна информација можеш да видиш дека имам коментирано на слични теми или на оваа порано, дека докторката не работи со сини картони. Пред да нападнеш некого информирај се ... Инаку купонот сигурно е добар и ако не си го искористила време е да го сториш тоа ... Поздрав
Mislis na D-r Slavica porano sto rabotese drzavno na Bitpazar poliklinika? Ako e taa prekrasna zena i d-rka voedno. Neznaev deka e kaj Lozankovski no so ogled deka od kaj nego zamina D-r Bojcevska se podrazbira im trebalo nova d-rka.
Ај некој нека предложи добар гинеколог низ Аеродром за матичен...Значи некој што е стварно добар и приемчив, од искуство кажувајте а не по муабети....Благодарам
Девoјки мислење зa Лoлитa Гркoвскa oд oрдинaцијa Лoжaнкoвски? Јaс веќе oдaм кaј неa, нo некaкo ми е чуднa, претбoднo бев кaј др. Стaмбoлиев, тoј пaк движечки хaoс е, не ти пoсветувa внимaние вooпштo, не знaм ни сaмaтa веќе кaј дa oдaм. Инaку имaм нередoвни циклуси и кaкo штo ми рече др.Лoлитa причинaтa зa тoa биле микрoцистите вo мoјoт десен јaјник, кoи спoред неa не биле oпaсни и секoјa третa женa ги имaлa..јaс не знaм кoлку е тoa честo и безoпaснo зaтoa си прaшувaм. Пoздрaв
Има ли некој искуство со Агнеса Караколева во Капиштец? Со нејзиниот непрофесионален однос кон пациентот како на пазар не остава простор за доверба..
Слушнав позитивни мислења за Снежана Гавриловска Миленковска која работи во ПЗУ Коруноски па сакав да прашам, дали некоја од вас знае дали таа може да биде матичен гинеколог или..? Не знам процедурално како оди сета таа работа, до сега не сум била на гинеколог. Ако некој знае, ве молам одговорете ми, многу е итно..
Е не знам, во последно време имаат проблем со закажувањата и јавувањето на телефон, мислам дека само во понеделник може да се јавиш. Најубаво да си отидеш таму и ќе ти кажат што како, јас така бев првиот пат.
БИ ВИ ЈА ПРЕПОРАЧАЛА РАДМИЛА ЗАФИРОВСКА ОРДИНАЦИЈАТА И СЕ НАОЃА ВО ПОЛИКЛИНИКАТА ЖЕЛЕЗАРА РАБОТИ СО СИНИ КАРТОНИ НЕ НАПЛАЌА ПРЕГЛЕДИ НА МАТИЧНИ ПАЦИЕНТИ И Е ДОСТА СТРУЧНА БАРЕМ ЈАС СУМ ЗАДОВОЛНА ОД НЕА
Јас одам кај душан филипов во поликлиниката букурешт мислам дека по фин по културен а во исто време стручен нема сум била кај други не сум задоволна а и кај што отидов да се распрашам за добар гинеколог ми рекоа дека да одам кај машко биле подобри од жените гинеколози прв пат слушнав и се чудам ма да мислам дека нема врска тоа
А доколку ви е марична д-р Бојчева , знаете ли одприлика колку ќе ме чини прегледот (пап-тест, микробиолошки анализи и вагинален преглед) ? Ви благодарам однапред
Пап тест зависи дали ќе се праќа приватно или државно, микробиологија 350 ден во Центар за Јавно Здравје (Пролеќе), вагинален преглед околу 500 ден.