Ako moze da spodelite iskustva i mislenja za Dr.Snezana Adamoska Klisaroska od Sistina,mi treba za in vitro.
Дали знаете д-р. Радица Бојчева работи со сини картони во нејзината ординација и дали се чека многу за преглед како што се чекаше кај Ложанковски каде што беше?
И јас барам добар гинеколог, мене ми го препорачаа др. Коруноски. Ај ве молам споделете ако имате некакави искуства од таа ординација.
Некоја од тука да не иде кај Стамболиев? Вртам не се јавува,ни на моб,ни на фиксен. Што ли се случува
Дa, рaбoти сo плaви кaртoни, и зa жaл, пaк се чекa. Не секoгaш истo, aмa реткo, реткo дa те прими нa време. Се зaкaжувa нaјмaлку три недели oднaпред.
Јас сум таму. Таму ја водев првата, а сега и втората бременост. Ординација Коруноски, но јас за матичен ја избрав Снеже Миленкова. Презадоволна сум. Единствен проблем е што навистина многу тешко можеш да ги добиеш на телефон за да закажеш преглед.
Ako moze da spodelite iskustva i mislenja za Dr.Snezana Adamoska Klisaroska od Sistina,mi treba za in vitro.
Девојки ќе бидам кратка и јас како вас барав добар гинеколог и можам слободно да се пофалам.Др.Снежана Органџиска Мајсторова! Ординацијата и е се наоѓа кај апче, кај Кам маркетот. Јас бев приватно кај неа, нз за матична дали е и слично. Околку цените за 1500, колпоскопија и вагинален преглед и пап ми беше. А ако платев уште 500 и ехо ама немаше потреба скоро имав правено. Она што е и најважно за женава, ДУША ЧОВЕК Е. Пред се е многу фина и културна. Седнува и разговоарате, ти одговара на сите прашања, значи кога ќе излезиш од таму нема нешто нејасно. Толку добро и полека објаснува што се ти се станува јасно. Читав за истата по форуми дека сите имаат позитивно мислење за истата, и кога отидов реално имав 2-3 прашања но така добар муабет направивме се што некогаш ме интересирало си прашав. Се задржам 1 час од кои 40 минути разговаравме. Најтопло ја препорачувам! Предобра е. А и пап тестовите чисто да знаете ги носи кај најдобриот патолог во Рм. (за ова знам затоа што тој патолог 5 гинеколози од различни градови ми го посочија како најдобар)
Zdravo. Moze nekoj da mi kaze dobar ginekolog sto raboti so fondot, bidejki site bozem rabotat so fondot a sepak zemaat pari za pregledi....Znaci dali postoi ginekolog sto zema samo za participacija a ne po 300, 500, 1000 i.t.n
Nemoj kaj Nadica,jas bev kaj nea vikaat i ja zatvorile ordinacijata poradi davanje lazno boleduvanje.
A za eho vaginalno naplaka na maticni pacienti? Bidejki mojava doktorka maticna mi e no mi naplaka po 300 denari vaginalno eho, a ne smee stom sorabotuva so fondot :/
Nemoj vo ordinacija MAMA,jas bev tamu 1 godina,no posledniot pat mi naplati usluga sto ne ja koristev bozem po greska. Se javiv vo fondot i mi kazaa deka na ginekolog sekoja usluga e besplatna. Sega nemozam i jas da si najdam dobar ginekolog
I mene mi e maticna, no ke ja smenam. Bozem raboti so fondot a si naplaka eho, brisevi dinstveno pap ne mi nplatila. No neznam kade da odam koj e dobar ginekolog?
asto e toa medicinski tretman?Jas pravevbrisevi pred nekoj den i mi naplati 650 denari brisevi i med tretman a samobrisevi mi zema
Abe zencinja, znaete li deka pregled,eho, brisevi i slicno kaj maticen ginekolog ne se naplatuva. Site nie i pokraj toa sto ni e maticen ginekolog si plakame po 300,500,800 a ne se zamarame sto ginekolozive za toj pregled si zemaat pari i od nas i od fondot deka ni se maticni Do koga ke ni naplatuvaat vaka...Jas vo podenedelnik planiram da odam vo fondot da prilozam fiskalna od maticen doktor sto mi naplatil, pa ke vidime stoke bide
Дали можеби има некоја што оди кај Снежана Миленкова од кај Коруноски? Дали брисевите само во поликлиника Пролет ги носат или можеш само да ги земеш и на Клиника да ги однесеш?
Мене ми е матична. Можеш да кажеш каде сакаш да ги однесеш, јас секогаш барам упат за Институт за јавно здравје и таму ги носам брисевите.