Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. manako

manako Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    372
    Ako moze da spodelite iskustva i mislenja za Dr.Snezana Adamoska Klisaroska od Sistina,mi treba za in vitro.

2. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Дали знаете д-р. Радица Бојчева работи со сини картони во нејзината ординација и дали се чека многу за преглед како што се чекаше кај Ложанковски каде што беше?

3. thalia zapata

thalia zapata Активен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2015
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    11
    Луѓе препорачајте ми некој Добар ГИНЕКОЛОГ..?

.

4. Mini90

Mini90 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2014
    Пораки:
    570
    Допаѓања:
    2.200
    И јас барам добар гинеколог, мене ми го препорачаа др. Коруноски.

Ај ве молам споделете ако имате некакави искуства од таа ординација.

5. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Некоја од тука да не иде кај Стамболиев?
    Вртам не се јавува,ни на моб,ни на фиксен.
    Што ли се случува:?:

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.864
    Допаѓања:
    202.996
    Дa, рaбoти сo плaви кaртoни, и зa жaл, пaк се чекa. Не секoгaш истo, aмa реткo, реткo дa те прими нa време. Се зaкaжувa нaјмaлку три недели oднaпред.

На Alondra му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234
    Колку чини приватен преглед кај др. Надица Ѓероска од МАМА?

8. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Јас сум таму. Таму ја водев првата, а сега и втората бременост. Ординација Коруноски, но јас за матичен ја избрав Снеже Миленкова.
    Презадоволна сум. Единствен проблем е што навистина многу тешко можеш да ги добиеш на телефон за да закажеш преглед.

Последна измена: 8 мај 2016
  9. TheSecret

TheSecret Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    4.996
    Допаѓања:
    9.415
    Има ли некој искуство со бременост со д-р Сузана Костовска што раб кај Коруновски?

10. manako

manako Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    372
    Ako moze da spodelite iskustva i mislenja za Dr.Snezana Adamoska Klisaroska od Sistina,mi treba za in vitro.

11. macovska

macovska Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2014
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    203
    Девојки ќе бидам кратка и јас како вас барав добар гинеколог и можам слободно да се пофалам.Др.Снежана Органџиска Мајсторова! Ординацијата и е се наоѓа кај апче, кај Кам маркетот.
    Јас бев приватно кај неа, нз за матична дали е и слично. Околку цените за 1500, колпоскопија и вагинален преглед и пап ми беше. А ако платев уште 500 и ехо ама немаше потреба скоро имав правено.
    Она што е и најважно за женава, ДУША ЧОВЕК Е. Пред се е многу фина и културна. Седнува и разговоарате, ти одговара на сите прашања, значи кога ќе излезиш од таму нема нешто нејасно.
    Толку добро и полека објаснува што се ти се станува јасно.
    Читав за истата по форуми дека сите имаат позитивно мислење за истата, и кога отидов реално имав 2-3 прашања но така добар муабет направивме се што некогаш ме интересирало си прашав. Се задржам 1 час од кои 40 минути разговаравме.
    Најтопло ја препорачувам! Предобра е. А и пап тестовите чисто да знаете ги носи кај најдобриот патолог во Рм. (за ова знам затоа што тој патолог 5 гинеколози од различни градови ми го посочија како најдобар)

На nena2010 и thalia zapata им се допаѓа ова.
  12. skorpija90

skorpija90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2013
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    13
    Zdravo. Moze nekoj da mi kaze dobar ginekolog sto raboti so fondot, bidejki site bozem rabotat so fondot a sepak zemaat pari za pregledi....Znaci dali postoi ginekolog sto zema samo za participacija a ne po 300, 500, 1000 i.t.n

13. skorpija90

skorpija90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2013
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    13
    Nemoj kaj Nadica,jas bev kaj nea vikaat i ja zatvorile ordinacijata poradi davanje lazno boleduvanje.

14. skorpija90

skorpija90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2013
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    13
    A za eho vaginalno naplaka na maticni pacienti? Bidejki mojava doktorka maticna mi e no mi naplaka po 300 denari vaginalno eho, a ne smee stom sorabotuva so fondot :/

15. skorpija90

skorpija90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2013
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    13
    Nemoj vo ordinacija MAMA,jas bev tamu 1 godina,no posledniot pat mi naplati usluga sto ne ja koristev bozem po greska. Se javiv vo fondot i mi kazaa deka na ginekolog sekoja usluga e besplatna. Sega nemozam i jas da si najdam dobar ginekolog

16. skorpija90

skorpija90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2013
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    13
    I mene mi e maticna, no ke ja smenam. Bozem raboti so fondot a si naplaka eho, brisevi dinstveno pap ne mi nplatila. No neznam kade da odam koj e dobar ginekolog?

17. skorpija90

skorpija90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2013
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    13
    asto e toa medicinski tretman?Jas pravevbrisevi pred nekoj den i mi naplati 650 denari brisevi i med tretman a samobrisevi mi zema :|

18. skorpija90

skorpija90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2013
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    13
    Abe zencinja, znaete li deka pregled,eho, brisevi i slicno kaj maticen ginekolog ne se naplatuva. Site nie i pokraj toa sto ni e maticen ginekolog si plakame po 300,500,800 a ne se zamarame sto ginekolozive za toj pregled si zemaat pari i od nas i od fondot deka ni se maticni:^) Do koga ke ni naplatuvaat vaka...Jas vo podenedelnik planiram da odam vo fondot da prilozam fiskalna od maticen doktor sto mi naplatil, pa ke vidime stoke bide(facepalm)

На thalia zapata му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Deemy

Deemy Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    7.296
    Дали можеби има некоја што оди кај Снежана Миленкова од кај Коруноски? Дали брисевите само во поликлиника Пролет ги носат или можеш само да ги земеш и на Клиника да ги однесеш?

20. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Мене ми е матична. Можеш да кажеш каде сакаш да ги однесеш, јас секогаш барам упат за Институт за јавно здравје и таму ги носам брисевите.

На Deemy му/ѝ се допаѓа ова.