fala na info jas veke bev ja najdov ...hmm ama prvite vpecatocni ne mi se naj na ..si zborese na telfon zenata de so sinot de so kerkata au sve nabryian me prosalta ...nekako ne sum zadovolna ..
Не знам што конкретно те интересира. Бев минатата недела на обичен годишен преглед, чекав речиси еден час ама немав закажано. Ме прегледа со вагинално ехо, ми зема брис за пап, разгледа некои извештаи од ендокринолог. Поразговаравме, ми даде совети... Се задржав 15-20 минути, платив 300 денари вкупно. Не можам да ја споредам со други гинеколози ама според мене е сосем коректна. Сега видов, те интересира конкретно за бременост. Е не знам, не сум бремена Дури бев таму имаше 2-3 бремени, ги прими иако немаа закажано, едната и преку ред ради крварење. Му заверуваше документи и на еден маж, жена му не можела да дојде, и така...
Jas sum od ohrid i maticen ginekolog mi e:Ivo Zaharievski i sum mnogu zadovolna od nego pregled i pap test 1500 Denari
Jas sum kaj dr.Bozidar i raboti so fondot ne e skap i premnogu zadovolna sum od nego nema cekanje na redici i te soslusuva za problemot sto go imas pozdrav
Ми треба гинеколог што можам да го пишам матичен во Скопје,ке може некој да ми пише во приватна бројче и колку наплаќаат прв преглед
Здраво сакам да прашам кој е подобар. Др. Владо Поповски или Др. Кристинка од Плодност Битола? Препорачајте ми добар гениколог од таму бидејќи ми треба некој навистина што знае. Ви благодарам поз.
Феминки ве молам за помош, итно ми е Дали некоја знае како можам да дојдам во контакт со Др. Горан Димитров. Ако може број или што и да е.. Фала однапред
Можам да ти најдам број, ама нема да ти крене. Ти требаат врски за на клиника кај него троа појаки. Мајка ми ја оперираше пред извесни години ама мн јаки врски на клиника фативме.
Јас подолго време одам кај др. Поповски и човекот е ок.. Додека со Др. Кристина сум немала искуство и не сум слушнала за неа..
LadyC те молам дај ми број тука или во порака па да се пробаме.. Anie93 кај и да е и државна и приватна само да можам да стапам во контакт.Да се обидам... Што и да знаете за него ќе ми биде од помош