jas imam ideno kaj nejze ...za mikroskopski pregled zema mislam 700 ..za pap mislam okolku 600 ..koj izleguva za edna nedela ..ultrazvicno eho mislam bese 1000 ...a za pristapot doktorkata e mnogu dobar te soslusuva ti obraka vnimanie ne e kako nekoi ginekolozi ...bukvalno se pretvora vo uvo ..a za strcnosta na primer mene ne mi pomogna za moijata *komplicirana infekcija ete taka da ja narecam a za prvite obicni infekcii koa idev mi davase soodvetna terapija ...hm poima nemam iskreno ..sum idela na mn ginekolzi ..so znam tuka vo Mk iskreno ne sum sretnala nekoj kvaliteten doktor vo bilo koja sfera..
Веројатно мисли на овие http://skopjepolyclinic.mk/ Имам одено таму, ама за жал не на гинеколог па за тоа не можам да кажам. Љубезни се, помагаат.. Онака општ впечаток. За гинекологија веројатно некој друг би знаел повеќе
Aj ako ima nekoj od bitola od doktorot sto raboti vo starata ordinacija na plodnos broj mi treba a vo plodnos se najdobri posebno doktor Blagojce
Jas odev kaj niv potocno kaj Silvana,pred mnogu godini za laserski tretman na CIN1.Zavisi sto pregled ti treba,sega neznam kakvi im se cenite togas za obicno eho na privatno zemase 1000den.
Јас ја одбрав Радмила Зафировска за матичен, и супер е жената. Има договор со ФЗОМ, се закажува, точно си влегуваш и прегледот е бесплатен. За пап само наплаќа партиципација од 60 денари и од ГАК ги прават испитувањата. Многу детални прегледи прави, објаснува, покажува. Задоволна сум многу.
Може каснам малку повеќе.. Ама за сите во иднина што ги интересира.. Добар доктор е Влатко.. душа човек. Ако се поставиш ОК со него, ќе добиеш супер третман.. ако не, онака, просек. И во склоп на темава, да кажам дека него го препорачувам
Ако мислете на Влатко Спасеновски,млад др,супер е,беше на мојот пораѓај,професионален до крај,дојде и последниот ден пред да си одам да ја види малата и да ми ја види раната