1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. mackice

mackice Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    12
    Ке ве замолам некој ако знае дали има гинеколог кај ГРЧКА АМБАСАДА затоа што таму му е најблиску,така потслушнав а треба да одам.поздрав

2. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Има Кокороманов работи кај грчка амбасада,а слушам и дека добар доктор бил.

3. Ferhunde-87sk

Ferhunde-87sk Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    41

Значи девојки, др. Бошковски во ремедика-НИ ПОД РАЗНО!!! Деновиве се подготвувам да му поднесам приватна тужба!!! РЕМЕДИКА КАКО КЛИНИКА- ЗА НИКАДЕ!!! ЛИЧНО ЈАС ИМАМ ГРОЗНО ИСКУСТВО СО ТОЈ ЛЕКАР И ТАА КЛИНИКА....ПРВИОТ ПРЕГЛЕД КАЈ БОШКОВСКИ-100 ЕВРА, ВТОРИОТ 50 ЕВРА И СИ ВИКАМ ЌЕ ДАВАМ КОЛКУ И ДА Е САМО ДА Е СЕ ОК, И ИСКАЧА ДОКТОРОВ НЕ МОЖЕ ДА НАЈДЕ СЛОБОДНО ВРЕМЕ ЗА МЕНЕ, НЕ ПРИМЕТУВА ЕДНА ОБИЧНА ИНФЕКЦИЈА КОЈА БЕЗ ПРОБЛЕМ МОЖЕЛА ДА СЕ ИЗЛЕЧИ, ЗАБОРАВИЛ ШТО ВИДЕЛ ВО МИКРОБИОЛОШКИОТ ТЕСТ, НЕМА ПОИМ КАКО МИ СЕ СЛУЧИЛО ТОА ШТО МИ СЕ СЛУЧИЛО, МИ ПРАВИ СЛЕДНА ИНТЕРВЕНЦИЈА ЗАРАДИ НЕГОВИОТ ПРОПУСТ, 200 ЕВРА....ЗАБОРАВА ДА МИ СТАВИ ИНЈЕКЦИЈА, ПЛАТЕНА ОД МОЈА СТРАНА, КОЈ КОШТАШЕ 50 ЕВРА, ЗАБОРАВА ДА МИ ДАДЕ АНТИБИОТИК, ЗАБОРАВА ШТО СУМ ГО ПРАШАЛА ПРЕТХОДНИОТ ПАТ КОГА БЕВ НА ПРЕГЛЕД.......А ВО РЕМЕДИКА ПРВОТО НЕШТО ПОСЛЕ ИНТЕРВЕНЦИЈАТА МЕ ПРАШАА-ПЛАТЕНО Е ЗА ВАС??!!!!
    БЕВ И ВО СИСТИНА, НАВИСТИНА, МАЛЦЕ Е ГУЖВА И ТЕШКО Е ДА ДОБИЕШ КОМПЛЕТНО ВНИМАНИЕ, АМА ЗА ТОА, ДОБИВАШ СТРУЧЕН ЛЕКАР, СО ПРЕКРАСЕН ПРИСТАП, ЗА РАЗЛИКА ОД БОШКОВСКИ, КОЈ НЕ МОЖЕШ ДА ГО РАЗБЕРЕШ ШТО ЗБОРИ, А НЕ СЕ НИ ТРУДИ ДА ТИ ОБЈАСНИ, НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА ПРАШАШ НЕШТО....ЗНАЧИ СИСТИНА Е ОК, АЛИ САМОТО ТОА ШТО ЗА ЕХО ПРЕГЛЕД ТРЕБА ДА ЧЕКАШ НАЈМАЛЦЕ МЕСЕЦ-МЕСЕЦ И ПОЛ....ПРЕТЕРАНО Е......ДРУГОТО СВЕ Е ОК!
    НА КРАЈ, НАЈСТРУЧНИОТ ЛЕКАР КОЈ ШТО ЈАС ПОСЛЕ ДОЛГО ЛУТАЊЕ ГО ЗАПОЗНАВ И ОД КОГО СУМ ПРЕЗАДОВОЛНА, ЗНАЧИ КОНТАКТИРАМЕ И ПО ТЕЛЕФОН, НОН СТОП ЗА СВЕ ШТО ЌЕ МИ ТЕКНЕ, СЕКОГАШ ИМА ВРЕМЕ ЗА КОНСУЛТАЦИИ, И ДА ТЕ ИСЛУША И ДА ТИ ОБЈАСНИ И СВЕ И ДА ТИ НАЦРТА, И ДА ТИ КАЖЕ НЕКОЈА СЕРИОЗНА ИНФОРМАЦИЈА СО ТОЛКУ СМИРЕН ТОН И ОБЈАСНУВАЊЕ...........ПРЕКРАСЕН Е - ДР. ЦВЕТАНОВСКИ!!!
    НЕМОЈТЕ ВО РЕМЕДИКА, ПОСЕБНО НЕ КАЈ БОШКОВСКИ, МОЖЕ ЗА БРЗО ВРЕМЕ И ДОЗВОЛАТА ЌЕ МУ БИДЕ ОДЗЕМЕНА!!!

4. mackice

mackice Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    12
    Може број да ми дадете од д-р Кокороманов кај грчка амбасада што е и колку зема за едно ехо позз

5. Sanji4ka21

Sanji4ka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    88
    Ке може ли некоја да ми каже дали боли кога те гледаат со вагинално ехо? :?:

6. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Не, не боли воопшто, само е малку непријатно. Инаку, јасбев во гинекомедика, во капиштец кај др. силвана и е супер...А не онаа од идадија намќорон.

7. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Девојки во понеделник закажав за преглед во Гинекомедика во Битола кај др.Силвана и прв пат ке одам таму, закажав по тел.и ми кажа сестрата комплетен преглед со пап,колпоскопија и 3д ехо чини 1700 ден. Дали може некоја да ми каже каква е докторката ако некоја била кај неа? :?:

8. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Чекај малце, Силвана Божиновска? Ако е таа, докторката е супер.

9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
    Јас повторно останав без гинеколог. :(
    Да не набројувам, ама никако да ми се погоди.
    Сега, како се движат цените кај д-р Кокороманов?

Очигледно џабе ги имам плавите картончиња кога не можам да си погодам асален матичен.
    Би отишла и приватно, само сакам да е некој асален гинеколог.

И сега читам убави зборови за д-р Радица Бојчева која работи во оргинацијата на д-р Ложанкоски.
    Првиот преглед оди приватно, мислам така се наплаќа, а после доколку сакате ве прима за свој пациент и може со плави картони.
    Од кај излезе оваа мода, поима немам. :|

10. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Да, кај таа....пошто читав на форумов дека немала врска, некои велат дека е ок...не знае човек што да мисли :?: ако пак ти велиш дека е супер тогаш ќе ти верувам :) Фала Sunshine88 ;)

11. pepus

pepus Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    156
    Мене матичен ми е Д-р филиповски во Букурешт и за менее одличен . Може не збори многу ама па и јас не сум по долгите објаснувања .. ама се што м и направил препишал или испратил било со причина и на место . Работи со сини картони

12. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.060
    Допаѓања:
    66.787
    ^Ама не прима повеќе пациенти :)

13. ciribiribela

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    За други не знам, ама јас од мое искуство си кажувам за Силвана. Отидов да ме види на ехо, бев 7 ма недела тогаш. Слушнав имала многу современ апарат. А таа (претходно слушнав во ходникот дека и бил расипан) кога влегов ме прегледа и рече не гледам јас тука никаков фетус, за да не го мислиш 9 месеци абортирај го! Плачев цел ден! По два дена отидов во Систина, и таму доктор Димчев виде сосема нормален плод, ми даде и сликичка и јас да си видам, ми рече никакво абортирање, што им е на луѓево луди ли се??? Така да јас не ја препорачувам, бидејќи тоа да и го кажеш на трудна девојка со прво дете , треба да си тотално неука и срамота што поседуваш лиценца за гинеколог!!!

На kjukli, eli25 и IvanaIvanchica им се допаѓа ова.
  14. pepus

pepus Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    156
    Rainbow е тоа не знаев :) . Јас сум веќе 3 год и нешто повеќе негов пациент

15. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Како може да ти каже, не гледам фетус и да тикаже абортирај го??????Или има или нема нешто. Во 7 недела се слуша дали има срцева акција, а за сликичка и мене ми даде од ехото, иако не сум трудна. А и сам си гледаш на монитор. И, уз пат, стручно лице, ми кажа дека добро работела. Но, секој има различно искуство. Јас сум задоволна за сега.

16. ciribiribela

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Па вели трудна си има нешто, ама не се гледал фетус како за 7 ма недела, па да не сум го мислела затоа да го абортирам. А на сликичката што ми ја даде во систина се гледа плодот убаво. Муабетот ми беше дека јас не сум задоволна, може на некој ќе му се погоди.

17. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    ЕЕЕ....немој сеа ќе се разочарам, кај мене кажа нема бременост,(да не излезе обратно) хахахахах....... него, јас таман треба да идам на контрола да не се предомислам. Инаку, мн се нервирам, општо од докториве ни наши.....знам на една познаничка што све не и изнакажаа, и тоа во различни ординации. Од тоа дека плодот и е мртов, па до тоа дека незнам таму што му недостигало. Фала богу, детенцето си е живо и здраво. Ќе ја испитам јас оваа....хах.

18. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Јас одам кај д-р Коруноски многу сум задоволна,првиот пап е бесплатен само вагинално ехо е 300 ден.

19. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Ова приватно или? Со картончиња или без? Објасни по убаво, некако малце ми делува за вагинално ехо, јас го платив 1300.

20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.060
    Допаѓања:
    66.787
    1300 вагинално ехо? 150 ден јас го плаќам со картончиња. Зошто толку многу?