Ти препорачувам мн добра докторка и ептен сум задоволна све ќе ти објасни што и да те интересира Се наоѓа во Аеродром Деметра медикал д-р Оливера Арнаудова Адреса: Владимир Комаров 29-3/2 02 2461056
Да не знае некој што е со Др Елена Петрова од Ремедика? Цел месец била на боледување Од почеток одам кај неа а сега не сум сигурна со матичната. Кај други ич не ми де оди зошто милава докторка ми ја знае целата приказна
Јас одам кај Д-р Филиповски. Најдобар гинеколог е во Македонија. После лоши искуства кај Лолита од кај Ложанковски и оно идиотон од Јане Сандански ме препорачаа кај Филиповски и супер е. Ми ја води сега и бременоста, не можам да се пожалам од него.
Девојки, добар гинеколог во Струмица кој може да ти биде матичен? Или Скопје евентуално. Според одговорите во темава изгледа гинеколозите се држат во тајност(никој не сака да ги дели). Битно да знае еден упут да напише пошто овој што ми е сега и тоа не може да го направи. Фала.
Во Скопје, др.Јасмина која се наоѓа во Влае. Може да ти биде матична. Ако сакаш повеќе инфо пиши ми лп.
Јас бев кај Надица, жената е супер, има однос топ не е нападна ептен релаксирана жена, знае да те замуабети за да не мислиш на тоа што ти прави хихихих си ја стаив за матична пошо ештен ми се допадна нејзиниот однос спрема мене
Hello... Bremena sum po vtor pat, a prviot pat se porodiv na Drzavna, pa od iskustvo od tamu, sega sakam vo Sistina. Bi sakala da mi preporacate nekoj dobar ginekolog od Sistina i dali znaete (nekoj sto odel tamu) kolku otprilika cini eho pregledot? Po ova sto procitav na forumive, se mislam za dr.Drakulevski.. Imam i taka da ja narecam rizicna bremenost poradi toa sto imam i visok pritisok, a mu procitav vo cv-to deka i rabotel vo oddelot za visoko rizicni bremenosti porano vo drzavna. Vo sekoj slucaj, preporaka bi bila dobredojdena.
Девојки ве молам за помош. Требаше месецов да отидам на редовен преглед кај Др Павле Коркоманов, но заминал на боледување и после тоа иде во пензија. Мн се разочарав, ептен ми беше погоден. Да ми препорачате некој гинеколог но искллучиво да биде машко.
@anjathesaint пиши ми ЛП, јас не можам. @Pinky97 повеќе зборови за Др. Коруновски, дали работи со упут и дали може да ти биде матичен? И контакт.
Да работи со фондот може за упат може и матичен да биде,доктор во години е на многу мои блиски има помогнато само јас не одам кај него бидејќи имам многу добра докторка а и сакам женски доктор. Повели контакт https://zk.mk/korunoski-mvr
Здраво Ве молам да ми препорачате гинеколог, ми треба најмногу водење на бременост? Најнапред за потврда, за ехо, брисеви можеви и сл. Мислев кај Мајсторова органџиска ама прочитав лоши искуства..? Мислење за Надица од мама и дали работи сеуште и каде се наоѓа? И цени ако знаете, кај овие и на друго место. Ми треба што поскоро гинеколог, секое мислење е добредојдено. Благодарам
Фала на одговоротДали знаете/знаеш со кој автобус можам да стигнам до таму од железничка/автобуска и која населба е тоа?
Со сите автобуси што идат до југодрво,и кај што е социјално на почетокот на уличката скроз право се оди до крај,прашај амбуланта пролет ќе ти кажат.