Здраво на сите феминки 1. Дали некоја од вас има некакво инфо за д-р Ивона Палашевска? Работеше во гинекологијата во Неуромедика, но веќе половина година не работи таму. 2. Може некој да ми каже каде точно се наоѓа д-р Вероника Кокормановска? Однапред фала за секој одговор
Феминки искуства да ми кажете некоја ако има со гинеколог Наташа Николова од Промедика? Денес бев на преглед прв пат иначе имам 22 години, и не ми направи пап тест зошто сум имала слабо развиена кандида, па ми даде пробиотик и некои вагинални капсули, да сум ги користела па после следно добивање на менструација ми рече да отидам.
Можам да одговорам само на второто прашање и се надевам добро ќе објаснам. Се наоѓа точно на оваа адреса Јордан Мијалков 50/2 (Железничка), кога од главниот влез на државна болница одиш накај рамстор вртиш на првата кривина на десно, следува долга еднонасочна улица во тој правец и од десна страна има голема табла ординацијата. По истата улица се наоѓа Љуц кафанчето. Од Кисела Вода према Рамстор на една кривина има КАМ маркет продолуваш уште малку по истата улица само во обратен правец и тука е. Се надевам дадов некаква ориентација ако не те збунив само.
Влатко е се само препотентен НЕ! Освен ако не се испонаша некој така, не верувам дека со било кого би се однесувал препотентно.. За добар - одличен е. Ама толку беше... Зетко заминува за една од најбогатите европски земји Доби навистина одлична понуда за работа и заврши со Чаир
Утре сум за прв пат на контрола кај Вероника Кокороманоска. Има ли некоја феминка што и е таа матичен да ми каже колку чини преглед и во која недела се зема брисот за стрептокока кај нејзе? Дали има уште некои испитувања после 30та недела што се прават?
Фала многу за објаснувањето, gjoker4e, па, од прилика, мислам дека ќе се снајдам за до кај неа во вторник (прв пат ќе ми биде да одам кај неа на преглед)
mi se dopaga koga doktorot se pokazal vo rabotata dobar ako mislis za Vlatko Spasenoski jas se porodiv vo taa bolnica mozebi i jas sum preterala so moite zahtevi pa taka mi se videl no stom si zaminuva toa e negov uspeh na kraj kraeva site dobri doktori si zaminaa od drzavava pa zosto da ne i toj ne me razbiraj pogresno nisto loso ne kazav mislam deka doktorot rabotese vo sveti lazar bolnicata izvini za dolgiot post pozdrav
Да, за него мислам. За жал..или за среќа, заминува И да, работеше во Св.Лазар порано, па во Чаир. Позз
Аууу стварно? Штета за нас,браво за него.Јас имав одлично искуство со него на пораѓај,беше крајно професионален,дојде пред да си одам да се поздрави и да ја види малата.А каде оди @Dust ?
Da krajno profesionalen i na mesto doktor istoto ke go kazam i za KIROVSKI I ZA DIMITAR GEORGIIEV drugite se krajno NEPROFESIONALNI KAZUVAM OD ISKUSTVO
За резултати од пап? Многу долго, сигурно 3-4 месеци чекав, ама како што разбрав застојот е на ГАК каде се праќаат брисевите. Ако ти се брза, подобро побарај да ги пратат во некоја приватна лабараторија, само што тоа е поскапо.
Некој да ми препорача гинеколог да е во Скопје и да работи со фондот( и по можност да е жена). Фала однапред