Ќе може ли да ми кажеш за колку време отприлика закажуваат термин? И дали со првото одење ако се избере за матичен ќе важат цените како за таков?
од прилика за Една недела и да ако ти е матичен важат истите цени 300денари ехо 60 ден.Пап микробиолошки брис 100ден. еден во ординацијата има уште двајца доктори
Девојки, ај ќе ве молам бројче од Радица Бојчева и да ми кажете утре, задутре од колку работи да се јавам да закажам.
Здраво девојки, немам матичен па ве молам за препорака за внимателен и искусен гинеколог во Скопје. По можност пакетот (гинеколошки преглед,ПАП тест,колпоскопија и вагинално ехо) да биде под 3000 денари, а секако плус ќе биде и ако работи втора смена. Благодарам
Здраво девојки, знае ли некоја од вас да ми препорача добар гинеколог од Штип ? (освен Д-р.Органџиски-малку скапо ми е кај него да одам гледав ценовник на интернет) Ми треба за преглед имам нередовна менструација веќе со години.
Органџиски ти е најдобар и најпознат, ама е скап. Додуша сите се скапчии. Во Штип па и нема некој избор, тие 5 души се. Да видеш кај Шумански или Рамбабова?
Коруноски позади УЈП. Тимски работат, јас се префрлив сега во скоро време кај нив. За сега е ок, па ќе видиме.
Здраво девојки, едно прашање. Секогаш си имав редовен циклус ама овој пат ми касни и страв ми е да се проверам да не сум направила беља или пак инфекција некоја. Дали смеам да користам вагиналети без претходно да ме прегледа доктор или?
Ништо на своја рака, бидејќи не ја знаеш причината. Што е толку тешко или невозможно да се оди на гинеколог? За тоа се тие тука.
Нигде нема место, треба многу да се чека а приватните се скапи... За две недели ќе идам во Америка и не знам што да правам...
објасни дека ти е итно, побарај на крај на работно време да отидеш, било шо кажи за да сфатат дека е итно
Ако е негативен тогаш е инфекција гарант, во тој случај што да правам не знам... Не сум многу упатена во работава и не сум била на гинеколог никогаш :/
Од инфекција не верувам да ти доцни. Можно е стрес, циста, промена на клима итн. Инфекција ако имаш ќе имаш и чешање
Колку што разбрав од моја другарка, она имаше циста и поради тоа имаше болки во стомак, јас немам ништо такво, а стресови немам воопшто... Стварно не знам зошто може да ми касни
Iskustva so Ginekomedika?? Jas porano idev vo Neuromedika so maticen ginekolog ali sega voopsto nema ginekologija tamu, i mi treba nekoj dobar ginekolog ??