Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.211
    Допаѓања:
    81.749
    Прочитав Снежана и се стресов, добро е штом не зборите за „мојата“ Снежана. :)
    @Rubiii, јас ти ја препорачувам Снежана Органџиска-Мајсторова. Ќерка е на Органџиски и ординацијата се наоѓа во Скопје кај Кино Карпош.
    Јас навистина немам зборови за да ја опишам нејзината ангажираност и желба за соработка.
    „Лошото“ е што е приватна и не сум сигурна колку би се нафатила да ти биде матична со оглед на големиот број на пациентки кои веќе ги има.
    Можеш да закажеш и да се консултираш со неа ако си во можност, верувај одлична е и не жалам ниту денар. :)

На Rubiii и irenna им се допаѓа ова.
  2. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.450
    Допаѓања:
    20.084
    @Rubiii, јас сум кај Снежана. Моето искуство со неа е позитивно и да, ме има искарано зошто сама свесно си бев крива за состојбата во која сум сега. Сега секој си ја знае својата приказна ама па не очекувам доктор да ме тапша по рамо зошто јас не можам да престанам да јадам тоа што не треба а притоа сама на себе си правам (многу!) лошо. Да не била бремена пациентката, може јас да сум била таа што ја „рибала“ во ординација (пак ќе речам, ептен заслужено ) :)

Јас би ти кажала, оди и види се со жената, направи муабет, може ќе ти се допадне а друг гинеколог секогаш може да побараш :)

На simonagj и Rubiii им се допаѓа ова.
  3. pravnicka_2604

pravnicka_2604 Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2016
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    1.330
    @Rubiii и јасќе се сложам со Мишела дека е предобра Органџиска и за консултација и за прегледи. Последниот пат кога прашував рече дека веќе не е матична. Мене ми беше прескапо кај нејзе, затоа се префрлив кај Бојчева, задоволна сум и од неа сега засега, ми остави добар прв впечаток.

На Rubiii му/ѝ се допаѓа ова.
  4. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    И јас да се пријавам во тимот "Органџиска", докторката е прекрасна. Со години одам кај неа, ама само на приватно, не прима матични. Кој си нема некоја посебна мака може со било кој матичен доктор да си заврши работа, а кога се работи за специфични случаи вреди секој денар даден на неа.

На pravnicka_2604 и Rubiii им се допаѓа ова.
  5. Elena-123

Elena-123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2013
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    322
    Девојки Ве замолувам да ми кажете какво ви е искуството и мислењето за Д-р Емилија Јашовиќ-Сивеска од Битола? Каде е ординацијата, дали е можно да ми стане матичен гинеколог и како да стапам во контакт со неа? Ве чекам тука или во лп! ;(:puke:

Или предложете ми друг гинеколог:$

Последна измена: 11 јули 2017
  6. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.314
    Допаѓања:
    16.655
    Значи не ми се верува,бев исто во Геникомедика во Битола,кај Силвана Божиновски,прв пат одам и ајде основен преглед ПАП,вагинално ехо и колпоскопија се на се во пакет нели 2 300 мислам беше,разговаравме,ми вели дечко ти шетал и по други? И те инф ницирал,имаш многу бело прање и гледам имаш раничка на грлото н матката,леле испаничив,и и велам добро што се прави тогаш?
    -Со ласер ќе ја отстраниме без галје :o
    Ми рече бидејќи ви се за хитно ќе ви се јавам јас и ќе ви ги прочитам,па ништо..и да...кога ми правеше ехо снимаше нешто,и на крај ми вели немам хартија ко ќе дојдеш нареден пат ќе ти го дадам и ехото.
    Ми даде 12 дена од 500 мг Флажил и да ги прекинам ко ќе ми дојде....и после циклус на контрола..и на крај најироничното и даде број кога сакам да и ѕвонам...
    Имав со последиот односи ,нормлано со кондом.Не ззнам,сакам да правам сега во Скопје некаде повторно преглед, читајќи ве вас тука.
    Препорака за некој добар приватен доктор...Секаде ќе појдам,Систина,Ремедика,Неуромедика нз веќе каде.
    Боже !!!

На fina erika му/ѝ се допаѓа ова.
  7. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.151
    Допаѓања:
    118.235
    Имаше дискусија не знам во која тема баш за гинекомедика. Тоа го направиле на многу феминки само за пари. Обавезно второ мислење па и трето. Оди во Плодност во Битола не мислам дека ќе згрешиш кај било кој да одиш. Твоја си е одлуката каде ќе побараш второ мислење, ама да не им веруваш на овие за раничката така мислам јас :shake:

На eli25, fina erika и GirlLove им се допаѓа ова.
  8. Snow white

Snow white Популарен член

Се зачлени на:
    29 февруари 2016
    Пораки:
    1.096
    Допаѓања:
    1.945
    Јас кај Еклер одам задоволна сум од нејзе, а лошо искуство имаме од Евгенија ( сестрами ) така да... Мимоза некој ја фалат некој и од нејзе не се задоволни исто и од Еклер така некој се фалат некој не.. ЈАС ЛИЧНО ЗАДОВОЛНА СУМ ОД ЕКЛЕР МИ ИЗЛЕГЛА И ВО ПРЕСРЕТ И УБО МЕ ИМА И УПАТЕНО И СЕ

На mal.ecka и fina erika им се допаѓа ова.
  9. SophiaBella

SophiaBella Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2013
    Пораки:
    1.538
    Допаѓања:
    4.885
    Во Плодност, па таму ако оди шо не ќе слушни за да и земат пари. Од здрава болна ќе ја направат. Барем моето искуство е такво :|

На Meckicja, GirlLove и fina erika им се допаѓа ова.
  10. Snow white

Snow white Популарен член

Се зачлени на:
    29 февруари 2016
    Пораки:
    1.096
    Допаѓања:
    1.945
    1000 Денари за пап тест на приватно да ти го однесат тие и резултатите тие си ги земаат и по 100 денари од брис 5 бриса 4 носам во микробиологија дури не бев бремена си плаќав таму 200 денари сега ич не земаат и едниот за кламидијата 500 денари си го носам сама на приватно и се на се ме фаќаше 2200 а сега пошто неплаќам микробиологија 2000

На fina erika му/ѝ се допаѓа ова.
  11. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.314
    Допаѓања:
    16.655
    Ги чекам резултатите од ПАП-от и правец СК кај некоја здрава клиника,и затоа прашувам искуства,ако треба и на приватно ќе одам,се само да си го зачувам здравјето.

На SophiaBella му/ѝ се допаѓа ова.
  12. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    Пап тест кај мојата 1500 ден чисто место и без бактерии
    деметра медикал

На eli25 и Snow white им се допаѓа ова.
  13. AURUA

AURUA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    2.608
    Систина-Гордана А-Клисароска, Ремедика-Татјана Гуржанова, ПЗУ Ина-Катерина Станкова, се се приватни и ако сакаш искусни жени-гинеколози. Битола во Плодност види, прашај во новата Систина кој е за овој проблем надлежен.

На Ivaphkare и GirlLove им се допаѓа ова.
  14. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.314
    Допаѓања:
    16.655
    Фала,нз како не ми текна за Клисароска,па таа е прилепчанка плус ќерката нејзина учеше во соседниот клас,ајде ќе видиме.Ти благодарам уште еднаш ! :*

На AURUA му/ѝ се допаѓа ова.
  15. AURUA

AURUA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    2.608
    Жената е феноменална, да од пп е по потекло, стручна, малку строга знае да е,ама реална,нема кај неа ранички-чуда ако не е така. Закажи ја одма на Систина ќе ти кажат кога има амбуланта.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  16. informacija

informacija Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    2
    Ми треба помош, за избор на гинеколок во Ремедика за оперативен зафат отстранување на полип на грлото на матката.А секако и искуство од некој што го поминал ова.

17. fina erika

fina erika Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2017
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    11.522
    Не сум имала таков зафат но имам искуство со Јован Ефремов и Симонида Котларова прекрасни се и двајцата.

На stetoskop му/ѝ се допаѓа ова.
  18. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.165
    Допаѓања:
    124.618
    @informacija види со Димитров или Јовановски. За Органџиска за муабетење е прва лига и за кандида. :D За друго недај Боже Господ да ве чува. За матичен стара приказна, не сака да прима. Мене ме лажеше дека кога ќе се породи некоја ќе ме пише место неа :D Од суета што бев кај друг доктор зошто госпожата не крева ако не е на работа ( недостапна е иначе) , кога 2 пат бев бремена ја нападна докторката кај која бев -Рушка Ганеш, и не ја прифати нејзината терапија. сместа да се прекине па се случи тоа што се случи. А една фина шо да ви кажам. Си викаш wow, можно ли е(facepalm)

19. Jagotka1234

Jagotka1234 Активен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2017
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    3
    Здраво да прашам кој органџиски би ми го препорачале младиот Стојан или Ванчо?

20. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.344
    Ме интересира мислење за др. Тихомир Златановски. ГИНЕКОМЕДИКА мислам беше ординацијата.