За ГИНЕКОМЕДИКА имаш мислења колку ти душа сака....само прочепкај по форумов....а за конкретниов доктор не би знаела да ти кажам.
Знае некој контакт од доктор Коруноски бидејќи вртам на овој број но никој не крева? https://zk.mk/korunoski-mvr?lang=en
Тој е бројот душо но бидејќи се на одмор и не сакаат да креваат слушалка јас бев во понеделникот сабајле таму беа, звони телефон тие не се јавуваат.
Zdravo devojki, Se prefrliv kaj Radica Bojceva i sega taa mi e maticen ginekolog. Prv vpecatok- mnogu fina i prijatna zena. Raboti so plavi kartoni. Me zacudi malku zatoa sto kaza deka site pregledi kaj nejze se besplatni (osven papot ako go nosat tie vo citoloska, cini doplata 250 den, a ako jas si go odnesam-ne se doplakja nisto), a mene mi naplati 700 den. Posto nemam karticka ,imam zdravstvena kniska, mi kaza deka procesot na prijavuvanje kako maticen ginekolog ke trae dva tri dena, bidejkji nemam karticka, i morala do socijalno da odi da dostavi za da bidam prijavena kako nejzin pacient. Dali toa znaci sto mi naplati 700 den deka bese na privatno sega pregledot ? Ne mi e jasno malku toa, posto kaza deka se e besplatno....a ne ja ni prasav do dusa. Dali ima nekoja od vas tuka sto e isto nejzina pacientka i sto bi znaela za sto tocno naplati? I isto taka, kako ste zadovolni od nejze kako ginekolog? Mene pregledot mi bese malku bolen, imav bolka. Do dega sto sum idela na pregled kaj prethodnata doktorka ne mi bilo taka...sto znam zasto taka. :/ Cisto da spodelite vasi mislenja? Pozdravce za site
Девојки сакам да го сменам матичниот гинеколог и ми треба добар матичен и за следење на бременост и со нова апаратура. Читам позитивни коментари за Коруновски и се мислам дали кај него да одам кој друг би ми го препорачале?
Коруновски ми ја следеше бременоста но не примети лакуни на постелка, презреана постелка, папочна врвца во чвор,бебето не примети дека престанало да напредува во килажа, и дека плодовата вода се заматила не обрна внимание ни тој а ни докторот во чаир.Јас го сменив како би имала уште доверба јас сега во него а ти ако сакаш повели не ми испрати ни на трансфузиолог иако јас инсистирав ни скриен шеќер ништо.
Јас драга нема да се ослонам на еден доктор па уште и матичен. Како и да е истовремено ќе си одам и кај мојата докторка на ГАК. А и во Систина. Од докторов слушнав многу пофални зборови но ете некогаш се прави грешки. И мене ми кажуваше мојот доктор сее супер а фактички нее а е главен на сите гинеколози значи нема правило. Мене мие битно да секој преглед да ме гледаат на 4Д и да одам често на две недели.
Девојки кажете ми добар матичен женски гинеколог во Битола, сакам да сменам матичен. Ми ја препорачаа Емилија кај симпо ама не пишеле сега...
Ti Ti go preporacuvam Toni Anastasievski doktorot e mn fin , kulturen i mnogu pristupacen pozz Ne mora da se e zensko zenski ostanaja samo Lili Nastevska i Emilija kaj simpo sto ja spomena
Што е потребно да се смени матичен гинеколог, треба одјава од таму или не мора? Мислам некаде имам прочитано дека не треба ништо, автоматски те префрлаат од таму. Фала.
Може да ми препорачате некој добар гинеколог, жена? Од Скопје по можност и да не е пополнет бројот на пациенти. Фала.