Ако имаш електронска картичка, одма ќе те пријават како матичен пациент. Нема да ти наплатат приватно. Јас еднаш бев кај Марија и добар впечаток имам.
Девојки поздрав, Може ли некој да ми каже број од Др.Сузана Костовска ПЗУ ГИНЕКОВИТА. Ѕвонам на официјалниот број на златна книга што е истакнат и на бројот од фејзбук но никој не се јавува веќе две недели.
Еве ти линк https://www.facebook.com/pages/Pzu-Ginekovita/1638282749817381 тука го има бројот исто и мобилниот и е активен за секој пациент во секое време , ама не работат до 22 јануари на одмор се
Едно големо НЕ за таму докторот може на времето бил добар но сега веќе е стар и воопшто нее заинтересиран. Ехото е од дедо ное боловање не дава за жива глава и ако бев ризична. Пап тестот го носи во систина као демек и парите лично на него 1500 ден и си ги ставаше во џеб сигурна сум во тоа.
Не. Одиш кај другиот матичен гинеколог и кажуваш дека сакаш да ти е матичен. Толку. Потпишуваш изјава.
Два пати годишно имаш право да менуваш матичен лекар/гинеколог/стоматолог. За следно менување треба да чекаш наредна година.
Добар гинеколог во Штип? Би сакала да биде женско но, чув муабети дека Валентина Рамбабова не била добра.
Здраво, сакам да ја земам Радица Бојчева како матичен гинеколог, читав добри искуства. Може да ми кажете колку време се чекаат резултати од ПАП?
Nikogas ne stignav do mojot ginekolog. Mene mi bese Sneze .. prviot pat taa me pregleda. Naredni 3 pati koj kako ke se pogodi i koj e sloboden...
Ординацијата е на млечен позади кафикот ЛИ, се надевам добро објаснив. Додека за докторката ,мене ми е ок ,приступачна ептен, две бремености ми водеше и немам никаква забелешка. Јас лично не сум имала некој проблем па неможам да кажам ништо од тој аспект.Се на се задоволна.
На ул.Борка Талески се наоѓа ординацијата одма кај ресторанчето Сидро , карши големиот Тинекс што е како во подрум од зграда . Задоволна сум од Сузана до сега нема утка направено и достапна е во секое време , објаснува се детално ма да е паничарка ама подобро е така кога се кажува и не преќутува . Исто и со фондот работи .
Fala vi mnogu.. ke odam i jas kaj nea se nadevam ke ja najdam.lesni ordinacijata i ke bidam zadovolna