Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. ❤️Sneze❤️

❤️Sneze❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    3.903
    Да , :) и мене ми е матична сега одкако има своја ординација и сум супер задоволна дека од 17 год идам кај неа и кај Васо кога работеа заедно во ПЗУ.Коруновски ама дека тамо нема ни ред ни па може човек да закаже па си се префрлив кај Сузе само :)

На Sandra456* и fina erika им се допаѓа ова.
  2. Sandra456*

Sandra456* Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2017
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    518
    Jas zatoa izbegav od kaj korunovski zosto nemoze pregled da se zakaze so nedeli ...

На ilyan и ❤️Sneze❤️ им се допаѓа ова.
  3. ❤️Sneze❤️

❤️Sneze❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    3.903
    Таа е причината бр.2 , а причината бр.1 Коруновски веќе не е тоа што беше едно време , порано објаснуваше и кажуваше се што ќе види , а сега се однесува како да се исмејува на пациент , кога ќе го прашаш нешто онака цинично/вештачки се насмевнува и одговорот е :'Не се замарај или терај не се секирај се е супер '

4. Sandra456*

Sandra456* Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2017
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    518
    Znam jasno mi e odev kaj nego. T.e kaj sneze potocno mo nikogas ne stignav do nea... i taka sega si ostanav bez ginekolog pa barav preporaki za na dr mesto bidejki se boram za bebce :) :( i nz veke na koja vrata sa otidam nekoj sto ke pomogne i sto ke te sovetuva pred se kako covek pa kako lekar...

На ❤️Sneze❤️ му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ❤️Sneze❤️

❤️Sneze❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    3.903
    Се надевам дека ќе си го најдеш вистинскиот гинеколог кој ќе те упати како до најубавата среќа да стигнеш и да се оствариш како мајка и тоа што поскоро , секако на по лесен и помалку трнлив пат :* :hug:

На Sandra456* му/ѝ се допаѓа ова.
  6. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.989
    Допаѓања:
    59.659
    Значи се оотврдува дека секој доктор е различен си секој пациент.
    Еве јас од Снеже сум многу задоволна и конечно искочивме од агонијата што бевме благодарение на неа.
    И Васо ми остави добар впечаток и направи моабет со мене за мојот проблем.

7. ❤️Sneze❤️

❤️Sneze❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    3.903
    Исто и од Снеже немам лошо искуство , секогаш кога немаше слободен термин кај Васо закажува или кај Снеже или кај Сузана , зависи кој беше на смена , а ни од Васо немам лошо искуство освен што не ми објаснуваше се баш како порано , ама благодарение на него и јас го добив првото детенце после 2 год нервози зашто не останувам трудна , ама одкако дојде Бошковски кај него јас не можев никако да закажам преглед кај Васо или Снеже , два месеца ѕвонев секој втор - трет ден да закажам и се кај Бошковски ме праќаа , па така си го земав картонот и си се префрлив кај Сузана .

8. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Можеш ли да ми пишеш порака, тебе ти се затворени, да те прашам нешто :)

9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.928
    Допаѓања:
    203.184
    Ако е на приватно, за неколку дена добиваш резултати. Ако е државно, не знам, јас само на приватно си го правам. Не сакам да чекам со месеци.

На *Ива му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Sandra456*

Sandra456* Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2017
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    518
    Jas nemozam.da kazam deka ne sum zadocolna od nea nitu pak deka sum zadovolna , bidejki od moeto odenje vo ord.Korunovski jas nikogas ne stignav do nea a kartonot mi beshe otvoren kaj nea kako maticen lekar.na prijavubanjeto se vidovme i toa bese. I protiv sum kako sto kaza ti " se potvrduva" swkoj doktor e razlicen so sekoj pacient . A zosto e toa taka ? Sekoj pacient si e paciet samo so razlicen problem , a oni se doktori i bezrazlika koj covek sedi pred niv treba podednakvo da pomagaat i postapuvaat , zosto site nie sme luge i site si plakame za toa. Eve i jas imam.problwm veke 2 godini nemozam da zabremenam pa nikoj ne mi pomognal ... izvinete na dolgiot post.

11. anas23

anas23 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2015
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    84
    Добар гинеколог во Велес?(само жена да биде) :D

12. Zoccy

Zoccy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    17
    Има ли некој од Струмицаа ми треба добар гинеколог

13. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Имам закажано кај Личоски во Јане Сандански прв преглед и ќе го ставам матичен.
    Колку се плаќа ако знае некој?

14. Anamary*

Anamary* Нов член

Се зачлени на:
    11 февруари 2018
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    2
    Zdravo :) Nova sum na forumov pa gi citav vasite iskustva sto gi imate za vasite maticni ginekolozi.Procitav dosta pofalbi za d-rkata Sneze sto e kaj Korunovski.Ja sum bila kaj nea na pregled i mozam da kazam deka e dosta nestrucna doktorka.Na pregledot mi najde cisti i na dvata jajnika, pa i miom :) Sledniot mesec pojdov kaj dr Vaso koj se cudese kaj gi videla miomot doktorkata i mi kaza deka imam cista samo na 1 jajnik. Na sestra mi i ja vodese bremenosta i denta koga prokrvari odsabajleto bese kaj nea na pregled i i nisto ne i vide,navodno sve vo red za da popladneto koga prokrvari pojde kaj dr Suzana koja i vide 2 hematomi.Cudno kako odsabajleto ovaa ne gi videla. Ako ne ja prasas nisto ne ti kazuva i bogami dosta,dosta nestrucna. Zavrsila vo Bugarija kojznae kako.I kaj dr Nada Gerovska sum bila i taa ne e strucna,na nekoi prasanja neznaese da mi odgovori.Kakov lekar e toa?Na dr drugarka vo bremwnosta ne i ja otkri infekcijata taka da ja i ja iskomplicira bremenosta. Taka da pred da pojdete kaj nekoj ginekolog informirajte se za nivnata strucnost.

На Sandra456* и eta им се допаѓа ова.
  15. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Девојки сакам да одам кај Радица Бојчева, но дали се чека сеуште толку многу како кога беше кај Ложанковски?

16. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.928
    Допаѓања:
    203.184
    Се чека, за жал. Не само за закажување, туку и кога ќе појдеш таму, ќе си почекаш малку, иако си со термин. Ама тоа е, нема голем избор на доктори, па ќе си чекаме.

На zuto и Alondra им се допаѓа ова.
  17. Roli

Roli Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2017
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    21
    Здраво девојки сакам да го сменам мојот матичен гинеколог, па што мислите за др. Лолита во ложанковски? Секое мислење е добредојдено, Ви благодарам

18. angel4444

angel4444 Популарен член

Се зачлени на:
    1 април 2016
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.285
    искуство со Сузана Костовска од гинекомедика? се изначитав многу и или сум се помешала, ама некој е презадоволен некој кажува многу лоши работи :wasntme: била некоја скоро? :) јас закажав веќе па да знам дали да откажувам со време..

19. ❤️Sneze❤️

❤️Sneze❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    3.903
    Ја познавам веќе 7 год. и презадоволна сум од тоа што кажува се што гледа , внимателна е и достапна секое време , ова е искуство мое и до сега немам никаква замерка со неа , башка највеќе ми се допаѓа и кога ќе ме интересира нешто знае да одвои време и совет соодветен да ми да даде :)

На Roli и angel4444 им се допаѓа ова.
  20. angel4444

angel4444 Популарен член

Се зачлени на:
    1 април 2016
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.285
    добро е, не сум згрешила :) прашав за цената на пап и ехо, ми рече 1200 или 1500 ..малку чудно бидејќи кај давчева платив 3000 :^)

На ❤️Sneze❤️ му/ѝ се допаѓа ова.