Давчева работи приватно и е изгор скапа, освен што е многу добра на зборови и знае да убеди, друго ништо посебно не е иако е премногу фалена.
Здраво дечки. Сакам да одберам нов матичен гинеколог, незадоволна сум од стариот, некоја препорака за добар гинеколог во Маџари, Автокоманда, Ченто, евентуално Центар или Ново Лисчие/Аеродром. Исто сакам да прашам, нели за пап не се наплаќа ако се прави еднаш годишно, бидејќи мојот претходен матичен ми наплаќаше и за ехо и за пап. Ви благодарам
Да ти препорачам во таа околина не знам, но за пап во право си, еднаш годишно не се наплатува (или нешто ситно само, не сум сигурна). Твојот гинеколог веројатно работел само приватно, па затоа ти наплатил се.
Не, со плави картони работеше, а читам и тука дека многу наплаќаат... а искуство до ординација Мама во парк?
Zdravo..moze li da mi kazete dali vo Ginekomedika rabotat so sini kartoni ili se naplakaaat privatno ? Blagodaram
Работат со картони цените за ехо се 300 ден , ПАП-тест 60 ден. партиципација и ако во случај ти земаат брисеви се наплаќаат 100 денари од стапче .
Спроти гимназија Јосип Броз Тито. Поточно, до Валијант. Во бледо жолтата зграда. Има табла поставено. Кога ќе се качиш по скалите, првата врата десно.
Fala ti na odg. No jas se javiv za sekoj slucaj da vidam za cenite i mi rekoa deka ne rabotat so sini kartoni..mi kaza cena za pap 1100. A za brisevi 2500 zosto taka ?
Izvini jas sum.se pomesala..sega se navrakam na starite komentari i zborime za dve razlicni ordinacii. Jas sum mislela na ginekomedika a ti si mislela izgleda na ginekovita neli ?
Haha pa ne i ja sum mislela na istoto sto i ti samo pogresno napisala haam nema vrska se razbravme na kraj moze li brojce da mi dadees za kontakt ako ne ti e problem ?
На почетокот и јас така се збунував па наместо Гинековита Гинекомедика кажував 026092495 еве го бројчето
Moze li uste lokacija pottocno da mi kazes i dali bese dok.Suzana sto ja falevte od tamu i ne te gnjavan vise
Да , др.Сузе работи тамо што порано работеше кај др.Васо во ПЗУ.Коруновски https://www.facebook.com/pages/Pzu-Ginekovita/1638282749817381
Денес се јавив во ложанковски со цел да закажам кај др.лолита но ми рекоа неможе да ми биде матичен па ми ја предложија др.Марија Коцева..искуство некое со оваа докторка дали има некој? Ви благодарам