И јас сакам да сменам па сакав да те прашам што направи ти, дали треба нешто да се земе од кај стариот матичен или дирекно отиде? И уште едно прашање дали ако птодеш кај нов гинеколог може да видат дека си била веќе на гинеколог?
Девојки да ве прашам, дали кога одите на гинеколог при ехо докторот користи кондом на инструментот? Еве кај мојот воопшто не става ништо и потоа само го подзабришува со хартиена марамица.
Сум била кај неколку гинеколози и ЗАДОЛЖИТЕЛНО ставале презерватив. Кажи кај си одела да не отиде некоја од нас. А пријави го случајов негде.
И јас сум од бт сакам да сменам мат. Не сум задоволна ич од емилија што треба и кој би го препорачале од битола???
Фала, јас сум кај Славко од Ноември навака, од почеток малку беше како вообразен а сега добар е задоволна сум.
Kicevo.. Aleksandar Mateski... Prekrasen nemam zborovi.. Mene mi e maticen i stvarno imam samo pofalni zborovi.. Posveten vnimatelen... Za privatno sorabotuva so drugi labaratorii.. Neznam tocno.. Ako sakas ke ti dadam broj
Девојки, некоја да сподели искуство со др. Македонка Наумовска од Болница Истанбул Медика? Почна често да доаѓа во Ројал Медика па ме интересира дали вреди да одам кај неа за второ мислење јас платив 4.200 ден
Снежана? Ако е таа (не познавам друга Мајсторова, но сепак да прашам), јас сум кај неа и презадоволна сум. Само што приватна е, не може да ти биде матична.