Сузана Костовска " Гинековита" Систина сите. Конкретно Ивановски, Костадиновски, Палчевски, Димчев, Тимчева, Гордана... @orevka
Да една блиска ми кажа за Гинековита докторката пред 3 ипол год ми беше матична ама се тргнав од таму додека беше сеуште во Коруновски Фала
Многу ја фалат докторкава другарка и братучетка одат кај неа и се многу задоволни. Конкретно братучетка ми имаше проблем со години никој не успеа да открие отиде кај неа се среди се.
ќе ве замолам за искуство и мислење за др. мајсторова органџиска и препорака за навистина добар и стручен гинеколог, се работи за сериозен проблем.
Vsushnost sto svativ so tek na godinite iskustvoto citanjeto. Deka losh ili dobar ginekolog za zal nema. Se e sreka i kako ke se kliknete so doktorot ili ke mu bide den ke ve primi super i ke se dobie vpecatok deka toj doktor e top i taka ke si ideme i ke si e ok, istiot toj ako ne mi e den a si mu doshol pa nema ziva sila koja ke te odnese vtor pat. Taka da dzabe sekoj kazuvame svoe mislenje se e individualno
Дали може некоја од вас да сподели искуство со д-р Митко Ивановски од Систина? Каков пристап има, дали се посветува на пациентот и конкретниот проблем? Имам закажано преглед кај него па да знам дали конечно ќе добијам сериозен пристап од доктор. Матичниве гинеколози, конкретно мојава само проформа си ги прават прегледите и не се залагаат за проблемите на пациентите.
Супер човече, ќе те ислуша, знае на зезање да заврти ако те осети напната, да те опушти. Носи си се што имаш правено од испитувања
Zdravo, znae li nekoj dali e Dr. Suzana Kostovska od Ginekovita na odmor? Vrtam od sabajle ama nema nikoj.Sakam za maticna da ja zemam.Blagodaram.☺
Не знам каде на др место да се обратам,за др.Ина сакав да прашам да не знае некој дали работи сеуште или можеби е на одмор? Никој не ми крева на телефон,ниту на фејсбук враќаат, ниту на емаил Фала Дали може да ми препорачате некој гинеколог кој работи приватно? Не ми се чека пак 2 месеци за резултати И искуство од систина,но од женските гинеколози?