Сериозно оваа сума ја плати за ехо и брисеви? Во Систина, така? Многу некако. А, колку е истиов преглед со брисеви кај рандом некој приватен? И знае некој Ганеш, д-р Рушка, во Тафталиџе дали работи сè уште?
Незнам дали прашањето е за тука.Другарка ми ке оди на гинеколог утре и ја било страв дали можело гинекологот да ја види дека е скината бидејќи дечко и го ставил прстот внатре и др ден малку имала крв. Јас и велам дека неможе да се примети тоа (можеби). Ако грешам поправете ме пак вие повеќе знајте.
Здраво. Со оглед на тоа што голем број од гинеколозите во Скопје само на брзина рутински ме прегледаа и никој не се заинтересира вистински и покрај моето инстистирање да се открие проблемот, би сакала да одам кај Панчевски во Систина. Дали знае некој да ми каже колку се чека за закажување и колку би ме чинело пап и ехо (и можеби колпоскопија?)
А зошто ќе оди на гинеколог ? Не верувам дека може со прст да ја скине Може да ја пече од некоја инфекција или пак ја изгребал и од тоа има крв и ја пече.
Радица Бојчева ако ти е матична колку ги наплаќа брисевите? Знам дека ехо е 500, пап ако го носат они 250, а брисевите?
Здраво на сите, студентка сум во Скопје прва година и сакам да ми препорачате добар гинеколог што може да ми биде и матичен. Сум слушала за др Надица од МАМА, но би сакала да слушнам уште некое советче.
Некој да каже добар гинеколог во систина? Ми треба за второ мислење... И цени како се движат ако знаете