Zdravo decki mi trebaat mislenja za D-r Kosta Vasilevski i D-r Simonida Kotlarova Poposka vo Remedika dali nekoja od vas ima odeno kaj niv na pregled i kako ste zadovolni
Zdravo ve molam za mislenje veke pogolgo vreme nemozam da zabremenam.Odam redovno na ginekolog privatno kaj Dr Stojkovski i Dr.Lozankovski i dvjcata mi rekoa deka se e vo red.Po slucaen pregled vo druga drzava mi otkria deka imam miom i cistit.e sega prasanje e vo skopje koj ginekolog e najdobar za toj problem.Blagodaram
Zdravo.. Sakam edna konsultacija so vas.,ako ima nekoja iskustvo od genekolozive vo Remedika se spremam za invitro pa preporaka nekoj genekolog...
Ако може некој да сподели мислење и искуство за гинеколог во Жан Митрев ? Исто и цена на комплетен преглед.
Ако има некоја број од Емилија Трајковска гинеколог од Кисела Вода да ми даде? Итно ми е. Фала многу.
Девојки, два пати сум била во ординација "Мама" кај др.Надица Геровска, првиот пат докторката ми рече дека имам крива матка (ми рече дека не било страшно, како на пр. да сум имала крив нос), многу ми беше чудно затоа што имав гинеколог во друг град и никогаш не ми го имаше спомнато тоа, додека пак вториот пат ми вика супер права ти е матката Многу чудно ми беше, два пати одам две различни работи ми кажува, е сега здравје планирам бременост но имам некои други здравствено проблеми,така да ми треба стварно добар гинеколог за консултации и прегледи, не е проблем дали ќе биде на приватно или државно, само стручен да е,па ве замолувам ако може препораки, Ве поздравувам
A so ako e skinata? I da moze da vidi ginekolog dali si nevina ili ne si. Aman devojki dosta so sramenje toa e doktor ne e pazar. Sto kje bide vo ordinacija ostanuva tamu. Dosta so taa stigma za ginekolozite.
Здраво девојки сакам да си одберам матичен гинеколог во скопје...Ми ја предложила др. Емилија Трајковска... Сакам да прашам доколку се запишам кај неа како ке ми бидат наплатени услугите и дали работи со ФЗО?
Мислам дека да. Другарка одеше таму и колку што се сеќавам така беше. Сепак најдобро е да се јавиш и да прашаш
Здрави девојки, кои се вашите искуства со докторкиве од Промедика, јас сега се вклучувам во дискусијава, и кој според вашите искуства е најдобар, ординација Ложанковски, Радица Бојчевска, или Промедика. Mи треба искусен гинеколог за водење на комплицирана бременост кој работи со ФЗОМ, во центар, ве молам споделете, нова сум во ова и не сум од Скопје нема со коого да се консултирам. Благодарност
Има ли некој искуство со д-р Ана Матоска, многу е млада докторката не знам колку е искусна ве молам некој нека пише, кој ми е најдобар за водење на комлицирана бременост, а да е во центар и да работи со фондот
Preporaka na doktor za pregled vo plodnost,prv pat ke odam vo pocetni meseci sum no sakam proverka...od koj ste najzadovolni?