Здраво, ми треба препорака за гинеколог во Ремедика за преглед бидејќи се обидувам да забременам некое време но не бива, па дури почнав и по два пати месечно да добивам Затоа ми треба и друго мислење, кој би ми го препорачале и како се движат цените и за колку време закажуваат за преглед ?? Ви благодарам
Dokolku sakas vo remedika, Petrova e najdobra. Jas bi ti go preporacala dr Vanovski. Ima negova privatna ordinacija, Histera se vika.Doktorot e specijalist. Jas imav komplikacii so ranata posle poragaj, kaj ne bev, sto se ne mi kazaa, da ne bese doktorov ke poludev. Najbezbolno resenie mi dade i sto e najbitno sega se e ok.
Добар гинеколог вон привстните клиники? Плус ако имате сознаниа за да прави операции за меоми, полип?
Ti blagodaram, sakav da zakazam kaj Dr.Petrova ja znam doktorkova uste pred vo Remedika da raboti,predobra e, no nemase termin sloboden,a mene itno mi e nekako vo panika sum, mi zakazaa kaj Dr.Efremovski pa ke vidime sto kako ke bide.
Барам добар женски гинеколог да ми помогне за зачнување. Што не пробав, кај не отидов. Скопски регион
Мислев да ми препрачате некој со име и презиме за да не лутам. Дека треба да посетам специјалист знам и самата.
Колку се сеќавам тие едно време имаа забрана за работа...мислам дека ја добија откако им почина пациентка-родилка. Размисли.
Д-р Ана во Промедика од колку до колку работи? Има смени, константна смена? Ѕвонам цел ден, никој не се јавува Дали би можела директно во ординација да закажам кај нив за преглед?
Братучетка ми и мажот и се мачеа да забремени таа околу 5-6 години, еден куп пари испофрлаа, каде се не отидоа и никаде не успеа. А немаа никаков проблем ниту таа ниту тој, а и двајцата имаат по 29-30 години што значи млади се не се во постари години. Таа душичка имаше дури 11 спонтани... се додека не им препорачаа некој доктор во Штип не знам како се вика точно (ако сакаш ке ја прашам па ќе ти пишам) и им се фати од прв пат забремени. Еве ја сеа Господ да ги чува бремена е со близначиња веќе 7ми месец Но 6 месеци нема станато од кревет, само до WC и назад, цело време лежи, но што да прави мајчинска љубов е посилна од се
Има ли некој искуство со овие доктори од Санте Плус? Многу евтина некако понудава..https://grouper.mk/deal/sante-plus-group-ginekoloshki-paket-dek
Не ти требаат Санте. Ццц го пишале и Јегени дека прегледува а тој е во Ремедика ! Гинековита има на групер исто,после можеш и матична да си ја пишеш ,ок е