Здраво, ве молам за малa помош, се работи за избор на доктор за конизација ГАК - Др.Бушиновска СИСТИНА - Др.Тимчева СИСТИНА - Др.Митко Иванов РЕМЕДИКА - Др.Бабушку ако имате и некое искуство со докториве или колку ве чинело во ГАК колку на приватно, ве молам пишете... Многу ви благодарам
Zdravo bi sakala da ve prasam dali ste imale nekakvo iskustvo so prof. d-r Vesna Antovska? Prasuvam zosto treba da se pravam operacija poradi cisti na jajnici.
Сакам да закажам преглед кај Ана од Промедика, но веќе два пати се јавувам никако термин за побрзо да има секогаш за месец ипол, секогаш ли е вака? За прв пат ќе одам кај неа, ама сакам да знам секогаш ли се чека по волку многу, ми треба некој доктор кај што побрзо ќе можам да идам на преглед.
Не знам кои им се цените за преглед ама како што знам работат како матични,па би требало да имаат склучено договор со Фондот
Нема врска. Ја си останав спонтано, ме зема од 16та и се договориме да ме пораѓа. @LoveLearnLive јави се прашај си.
И јас спонтано останав и бременост ми водеше и ме породи, ама толку е преокупиран така да за конизација не знам колку би се нафатил и колку тоа му е специјалност.
500 ден ехо,ако сакаш они брисевите да ти ги носат доплаќаш за транспорт 250ден.За пап не знам сега брзо и јас се префрлив.
Zdravoo feminkii, mi treba dobar maticen ginekolog(zensko) momentalno se pregleduvam kaj Olivera Arnaudova- demetra no nekako ne mi se dopaga bidejki mi zema pap test pred 5 nedeli i seuste rezultati nema i se javuvam ne mi se javuva plus tolku pari dadovv..... Sakam veke nekoe vreme da zabremenam i zatoa go baram najdobriot ginekolog na svet nema vrska dali e privaten samo da e dobra doktorkata pozzzz....
Аууу,ич незнаам за колпоскопија и за хпв типизација.Ама би требало.Вака топ се.А,и своја биохемиска лабараторија имаат.Јавете се прашајте. Јас кај докторкава водам втора бременост на 42години мои.Ми ја препорачаа.Сега за сега многу ок е
Јас сум презадоволна од него супер е. За докторката таму мислам Славица се викаше имам слушано лоши зборови, а докторот е супер, фин, љубезен и доста стручен. Јас веќе 2 пати бев кај него, малку е поскапо ама не би го менувала ни за жива глава.
Препорака добар гинеколог во Скопје. Студент сум, не сум од Скопје и затоа не ги знам добро докторите.
Ти благодарам мила што сподели волку одговорна работа и страшно е ова твое искуство.Одма треба клуч на врата,одземање лиценца и двајцата без жал на улица.Ти посакувам да си најдеш работа на чесно место,зошто навистина ова е страшно.