Се согласувам мила со тебе,зарем е можно некој до толку да нема етика и да си игра со здравјето на пациентките?!Некој да иде на редовни контроли,демек се е во ред и после оди на друго место и открива страшни работи.Зарем ние треба секогаш да бараме второ мислење и при доктори со лиценци за работа за обични прегледи?!Страшно е ова што се случува за пари и бизнис!!!
Na 24.03 imav nezastiten odnos so decko mi vo ploden den, no toj ne svrse vo mene. Po 2 dena mi se pojavi crveno-kafeav iscedok koj traese 4dena. Imam napraveno 3 testovi i site bea negativni posleniot bese vcera, no jas od cetvrtokot imam bolki vo dolniot del na stomakot i plovinata. Dali ima mesto za panika. Vo ponedelnik se zakazav na eho. Ve molam za pomos
Нит го знам нит го познавам докторов и ординацијава, ама само затоа што велиш дека си медицинска сестра би требало да поверуваме на се ова... па може си само едноставно пуштен црв од конкуренцијата... да не грешам душа ни тебе не те познавам, меѓутоа вакви рекла кажала муабети, што знам, многу ми се некако ниско ниво,... ако веќе стварно сакаш нешто корисно да направиш за во иднина да не се зафркне некоја жена тогаш се знае, пријава и тоа е тоа, да се провери на лице место а вака...секое добро!
Мила грешно си ме цитирала јас немам врска со медицина,а да сум на местото на членката што е засегната ќе превземев некои мерки,но секој за себе.Поздравче
Да да грешка сум, погрешно сум стиснала за одговор... сориииии...мислев за таа на која ти и реплицираш„ цмок!
Здраво, девојки дали овој е ценовникот на Ре Медика? - Гинеколошки преглед, здравствен совет / Gynaecological consultation and examination 1.000,00 ден. - Колпоскопија / Colposcopy 1.500,00 ден. - Цервикална цитологија (PAP) / Cervical cytology (PAP smears) 1.000,00 ден. - Вагинален ултразвук (УЗ) / Vaginal Ultrasound 1.700,00 ден. - Пакет: преглед + колпоскопија + PAP + ултразвук / Package: Exam+Colposcopy+PAP+Ultrasound examination 3.800,00 ден. - Пакет: преглед + колпоскопија + PAP / Package: Exam+Colposcopy+PAP 2.900,00 ден.
Јас пред пола година бев кај д-р Радица Бојчева и имам предобро искуство. Жената е толку внимателна и коректна, објаснува убаво. Моја топла препорака