Тасе Цветановски ми беше прв гинеколог. Морам да те демантирам, значи таква КАТАСТРОФА ОД ДОКТОР во живот не сум видела. Не навлегувам за неговата стручност, бидејки одев кај него на рутински контроли па немаше можност да покаже колку знае или незнае. Туку како личност и како пристап ужас. Полошо искуство воопшто со доктор не сум имала. Манијак е мал збор. Имав еден настан што не би сакала да го прераскажувам сега. Се на се ужас.
Zdravo . Dali dr . Suzana Kostovska dava snimki od vaginalno eho ? I koj ima iskustvo so nea poradi cisti na jajnicite ili hormonalno poremetuvanje ?
Се сложувам, само не знам каде да го пријавам, ми го уништи животот. Сто пати бев кај него поради хормонско пореметување, не ме прати нигде да се испитам ниту ми даде нешто да пијам, ме уништи, никако кај него!
Кумановчанки јас ќе бидам нова во вашиот град. Па би сакала да ми препорачате кој е најдобар гинеколг во Куманово ?
Оф, баш ми е жал за тебе. Јас скоро го заборавив, ама се нанервирав кога видов погоре дека го фалат!! Мислам човекот е заникаде. Ама џабе од кажување по луѓе, ако тој продолжува да си тера со неговото. Префрли се под најитно кај друг.
Не знам дали е за тука прашањето... Ми треба потврда од матичен гинеколог, дали мора да правам пак преглед или?