Дали некој може да ми кажи каков доктор е Тасе Цветановски, а каква докторка е Сузана Костовска? Т.е. кој од овие двајца би бил подобар или ако сакате препорачајте ми некој друг ама да е стварно добар гинеколог. Фала ви
Никако Тасе, ме уништи!! Имав хормонално пореметување, сега не можам деца да имам, бегај од него! Ниту ехо има, ниту праќа на клиника.
Сигурна си дека за истиот правиме муабет? Мене ми кажаа дека имал баш солидна апаратура? Искрено жал ми е за твојов случај. Сега кај кој гинеколог си... одиш ли негде?
Кај УЈП? Ни фискални не дава, а наплаќа. Сега сум кај др Ложанковски, одличен е, позади Дом на Градежници. Се најдобро
Два дена вртам кај Радица Бојчева да закажам преглед но никој не се јавува. Да не имате инфо дали можеби користи одмор периодов?
Ординацијата и е во поликлиниката Ѓорче. Пиши ми лп, ќе ти дадам број. Сузана е прекрасна докторка. Топло ја препорачувам, но не прима веќе матични пациенти, пополнета и е квотата.
Ми треба добар гинеколог, жена по можност, во Струмица. Некоја што е стварно добра и прима матични пациенти.
Ajde devojki pisete koj e najdobar ginekolog vo Kumanovo ? Devojcenca sakam da prasam dali nekoja ima iskustvo so Dr. Velimir Kuzmanovski od Kumanovo ?
Може да ти препорача гинеколог, ама не може да ти даде упут. Гинекологот исто се води како матичен доктор.
Др. Никола Личоски од Поликлиника Јане Сандански. Докторот е многу стручен, темелно испитува и постојано објаснува. Малце дури беше како предавање Бидејќи постојано зборува не е воопшто непријатно. Понезгодно ми беше кога бев кај претходната докторка која едвај кажа две реченици и морав јас постојано да препрашувам.
Дали некој има број од сестрата кај Др. Радица Бојчевски за да закажам. Го имам тој од ФБ страната ама тој е на докторката и неможам да добијам