Супер е она како доктор, посветена и одговара, објаснува се што те интересира. Ама да се чека, јас последниот пат чекав 45 минути
Моментално сум во Скопје, но сум од друг град. Ми се појави црвенило и чешање на интимниот дел. Прв пат ова ми се случува и незнам што да направам Во мене не ја носам здравствената книшка, па сакам да ги замолам членките да ми кажат каде можам да одам на преглед (без закажување, или пак да закажам за во текот на денот) во некоја приватна ординација /болница, и по некоја можност прегледот да не ме кошта 6000 денари. Однапред ви благодарам.
во краен случај јави се кај твојот гинеколог да ти даде инструкции. јави се ако имаш среќа 078836600 радица бојчева ( кај 7ца во центар ) 070230320 др Антов ( во Дебар Маало кај Кино Карпош ) или 022603100 Ремедика во краен случај јави се кај твојот гинеколог да ти даде инструкции Поздрав,
Здраво Сакам да прашам нешто си најдов матичен гиниколог и отидов прв пат на гиниколог но докторката воопшто не ми се допадна гледаше само да ми помине редот и не и беше воопшто гајле што ми е прва посета кај гиниколог е сега сакам да ја променам дали може само да идам кај нов гиниколог и да се запишам таму или мора да идам кај стариот и да се отпишам Некако не ми се јасни овие работи ве молам за помош
Директно кај новиот,ќе те заведе како негова пациентка. Внимавај,годишно имаш право 2 пати да промениш матичен доктор.
Pozdrav do site. Sakam da ve prasam.. imam predmenstrualni bolki vo jajnicite konstatno.. normalno, pred da dobijam i mozebi vo ovulacija no, isto tako i posle ovulacija na primer.. dali mozebi e prelada ili pak nesto drugo.. sekako, bev na doktor.. pred nekolku meseci mi pomina malce pesokce, ne znam dali e od toa ili sepak e ginekolosko. Prasanjeto o, dali nekoj od vas imal vakov problem? p.s ovaa tema ja najdov po aktivna, mozebi toa sto napisav nema vrska tuka, sepak izvinete.. drugite temi " Bolki vo jajnicite" ne bese aktivna od 2018. Pozz
Здраво ! Ме интересира дали може во Ремедика да се пише матичен доктор или само приватни прегледи се вршат таму ??
Матична ми е и не сум задоволна, не се замара ништо не кажува ни објаснува освен ако не ја прашаш,па ни тогаш не дава целосен одговор, требаше сама да и предложам едни вагиналети за да ми каже колку биле добри наместо сама да ми предложи , не ми се допаѓа, ќе ја сменам кај и да е
Ве молам знаете ли некој гинеколог или има ли овде на форумов? Ми треба за разговор и да слушнам второ мислење за ситуацијата во која се наоѓам.