Здраво, сакам да прашам дали докторка Оливера Арнаудова во Деметра Медикал има склучено договор со фондот за здравство и дали може да ми биде матична или само на приватно?
Moja bratucedka bese kaj nea na pregled i mi rece deka nemala blage veze ! ,koga otisla vo Germanija na pregled se cudele sto terapija i prepisala i vrska nemala ni od gledanje na eho a kamoli pa od hirurgija.
Девојки здраво. Зашто не сум пд Скопје,од скоро живеам тука,кажете ми некој добар гинеколог. Иначе живеам во Карпош.
Јас сум задоволна од Жаклина Чочоровска кај МВР. Имаше на форумов лоши критики ама јас до сега имам најдобро искуство. И мој тип на доктор е, не паничи, смирена е и убаво објаснува. А здравје боже кога ќе дојде време за водење бременост ќе видиме како ќе се покаже.... http://www.drzaklina.mk/ Мене ме интересира дали некој има искуство за породување кај Сашо Димитровски во ГАК?
Од кај Снежана тие си ги носат. Баш пред недела дена пак бев и тие си ги носат. Само што се чека околу 3 недели.
Здраво. Ме интересираат мислења и искуства за др. Македонка Наумовска и др. Димитар Гетов. Ви благодарам