Благодарам. Уште ова да те прашам и не замарам више Као да прочитав негде на форумов дека треба пред да ги однесам брисевите да имам закажано на микробиологија или грешка сум?
Здравоо девојкии... кој гинеколог би ми го препорачале повеќе Цветановски или Вероника Кокормановска?
Не закажуваш, матичниот или доктор од клиника ти дава упат, и со упатот одиш таму, но оди порано зошто само до 12 часот ги примат брисевите.
Во потрага сум по матичен гинеколог кој ќе ми ја следи бременоста. Ми ја препорачаа д-р Жаклина Чочоровска, какви се вашите искуства?
Мене ми е матична и сум задоволна. Јас имав токсоплазмоза, а на сестра и најдоа хпв. Две години после се, и двете сме здрави и ги нема веке тие дијагнози . (Фала му на Бога) Има една девојка на форумот која кажуваше дека не е задоволна од неа.
Добар генеколог во скопје?Приватен колку зимаат Ми треба само за ехо преглед првпат одам не сум сексуално активна.И што всушност гледа со ехото? Страв ми е малку си имам страв од доктори незнам зошто.Ќе се селам во друга држава и затоа треба да одам онака чисто на преглед.
Здраво сакам да ве прашам дали знаете каде се наоѓа и каде работи др. Наташа што работеше во промедика ? И ако може цена на преглед папа и колоскопија во ре медика и од кој гинеколог сте задоволни ? Позз
Здраво,дали знае некој колку е преглед на приватно кај доктор Радица Бојчева,а колку е преку фондот доколку прима нови пациенти
Мене ми е матична Ана. Еднаш беше ок со мене, последниот пат нервозна некако терсене. На наредна контрола ако не ми се свиѓа ќе ја сменам.