Ординацијата и е позади стара железничка, за жал само еден ден во неделата работи до 18h, мислам среда дека беше, останатите денови е од 8h до 15:30, матична ми е, до сега не сум платила ништо
И јас сега прв пат кај Снежана бев, кај Коруновски, многу смирена, професионална многу сум задоволна.
Зависи кај кој. Некои матични не наплаќаат ништо (за пап еднаш годишно што ти следи мислам). Некои само ехо, некои си вршат грабеж за секоја услуга. Приватно нормално дека се плаќа.
Освен за чекањето, за мама за друго не се сложувам. На секоја тема сме зборувале.. уште фали да се изгушкаме. По срцка жена нема за мене. Ама дека има прмногу гужва има. Вероватно тоа многу говори каква е.
Сите наплаќаат . Мене ми е ок. Секогаш достапна ако. не може во момент потоа ќе ти се јави. На вибер ми враќала и викенди и на одмор кога била.Баш е смирена и убаво објаснува . Посвњтува внимание. Еве и сестра ми таму се пиша ист впечаток има.
Епа мене не ми посветуваше внимание нити ми имаше пишано на вибер нити ми се имаше јавено ... одговорите и беа кратки и нејасни премногу арогантно понашање... само кај неа за брисеви е изгледа 400 денари... кај оваа сега што сум е 100 за сите 4...да сите наплаќаат... хаха... последно кога бев од што толку и се брзаше уште малку и да ми речеше еве ја вратава... каков е тој преглед и објаснување се заедно 5 минути а ти земаат 1000 најмалку ... си плаќам и имам право барем на 20 минути на закажан преглед ... не сум јас виновна што таа закажала 30 термини за рок од 2 часа... е баш за тоа според мене и не е добар доктор...
Zdravo nekoj da mi kaze dali denovive dr.Licovski raboti zoshto nikako nemozam da dobijam na mobilen 078700449
Се сложувам за др. Надица. Страшно, неам зборови колку е незаинтересирана и само да и поминат пациентите, ко од ракав си лупа ствари, се чека многу и премногу луѓе има незадоволни од неа. Жал ми е за сите пари дадени кај неа. Ме интересира дали др.Кокоромановска има приватна ординација или работи со фондот? Дали само глуми заинтересирано (затоа што многу од докториве глумат заинтересираност посебно овие на приватно а тропаат глупости со сигурност кажувам) или навистина тоа што го збори и е на место?
Колку кошта еден преглед (пап, ехо) кај матичен гинеколог и кој да го земам за матичен? Мислев Сузана ама многу поделени мислења читам па не знам баш.
Dali nekoj bil kaj zamenata na doktorka ana vo promedika,? Mi bese maticna, ama sea e na trudnicko, sakav da idam, ama Neznam dali e dobar doktorot