За Личоски ќе ти кажам човекот не да е разговорлив, све ќе ти каже и повеќе од тоа што ќе прашаш. Јас сум задоволна од него, во Јане Сандански е. Да се разбереме, не е ексклузивно, значи обична поликлиника. Човекот е ажурен толку колку што треба според мене. Не те паничи воопшто. Некои ќе речат не се замара ама мене ми е ок скроз. Ехо 300 се плаќа, пап ништо. Едит: Гужва зависи, попладне има повеќе, сум чекала и по пола саат и повеќе, а од сабајле се случувало одма да си влезам
Девојки, дали може дс Ве замолам да ми лажете искуство доколку имате со др. Вероника Кокороманова сакам да профолжи да ми ја води бременоста....? Фала
Не ја препорачувам Вероника Кокоромановска. Жената е фина и разговорлива, меѓутоа два пати има направено пропусти во третирање на проблем, а тоа е сосема доволно за човек да не се чувствува сигурно во рацете на еден доктор.
Изгубив надеж дека ќе пронајдсм добар матичен гинеколог затоа решив сите главни скрининзи и прегледи ако треба и приватно да ги платам, матичниот нека биде само за брисеви, упат и отварање на боледување.
Прочитав дека матичната ти е во Промедика, претпоставувам матична ти е др. Ана, патем истата ми е мене. Докторката била се уште на породилно. Наводно требала да се врати од 3ти јуни но не знам колку е паметно да ја чекам до тогаш а и со обзир на ситуацијава моментално не е ни сигурно дали ќе се врати тогаш. Ми предложија да закажам преглед кај нејзината замена, др. Филип ако не грешам. Сакав да те прашам дали го имаш посетено? И ако да, како ти се допаѓа? Кое е твоето мислење за него?
А др. Снежана се уште е кај нив? Како да прочитав дека си отворила своја ординација ама не можам да најдам друга адреса освен онаа на поликлиника мвр.
Баш сега најдов и јас, еве ја и адресата ја најдов. Фала ти во секој случај! https://www.google.com/maps/place/П...582263b1c!8m2!3d41.9805564!4d21.4703811?hl=en
Девојки, дали некоја има искуство со др. Снежана од Гинеко-С, Аеродром? Барам добар матичен гинеколог во околина..
Крајно незадоволна од ординација др. Ложанкоски односно др. Билјана што е вработена. Не ја препорачувам, а секое ехо е 1000 ден и преглед 500 ден, а наводно е матична со толку скапи прегледи.
Ja kaj so bev na nejzina zamena e albanec, doktor i e super ja sum prezadovolna ke idam i od naredna nedela na kontrola pa ke ti pisam
Да ве прашам. Можеби не е за тука прашањево ама дали сте и вие правиле приватно брисеви. Од како почна коронава ? Ми вели докторката државно не работи па мора само приватно ?