Истото прашање го имам, ги читам имињата на докторите Александар Бојаџиев Ана Кацарска Бобан Сарџовски Елизабета Матевска Атанасовска Гордана Петровска Ирена Шуплиновска-Јордановска Јорданчо Иванов Корнелија Трајкова Никола Баџаков Никола Панчевски Павле Димчев Слободан Дракулевски Снежана Тимчева Цветковска Златко Палчевски и кој што работел и учел, но не можам да се одлучам . Најдов некој ценовник од октомври 2019, ако некому врши работа: https://idoc.pub/documents/68754292-pdf-cenovnik-sistina-6nq8kq50q9nw Пиши како ќе поминеш
Ова е многу стар ценовник од Систина. Цените се скоро дупло од овие. На пример, спонтано породување тука пишува 42.000, а моментално цената е 85.000. За точна цена најубаво да прашате во Контакт центарот.
Немам одено никогаш на гинеколог, но мислам дека е крајно време. Дали при првиот преглед треба да се земе упат или пак може и без па таму да кажам дека сакам матичен да ми биде? Знам дека сигурно звучи ептен глупаво сево ова, но навистина не знам..
За кај матичен не треба упат, тој дава упати после. Така, одиш и кажуваш дека сакаш да те пишат. Можеш едино да прашаш кога ќе закажуваш дали има можност да ти биде матичен, да не те ошурат приватно после преглед .
Devojki zdravo bi sakala da prasam za iskustvo so ginekolog doktor Ljupco Trpevski Bitola ili pak preporaka na ginekolog vo Bitola spored vase iskustvo?
Здраво, би сакала да ми го препорачате според вас најдобриот односно најстручниот гинеколог за полицистички јајници во Скопје, не е важно дали работи во приватна болница или државна. Затоа што секаде другарка ми има одено меѓутоа никој не ја сфаќа сериозно и и велат дека премногу сериозно го сфаќа овој нејзин здравствен проблем и дека треба да прима терапија само доколку се реши да зачне. Очекувам препораки од вас. Ви благодарам
Постои ли гинеколог кој не наплаќа на трудници како што е по закон?! Ехо 500 ден кај матичен лекар, мислам...
Можеби прашањето не е за тука Меѓутоа дали некој можеби има инфо дали докторката Ана Матоска од Промедика е вратена од породилно?
Мојата матична Надица Ѓеровска не наплаќа, не се сеќавам никогаш толку да платив за ништо. Само е пренартпана, работи со закажување, али секогаш се чека едно пола саат до саат време на ред.
Здраво, си го менувам гиникологот во Скопје, Блажевски. Би сакала да ми дадете предлог за добра замена. Слушнав убави работи за Др.Коруновски. Што мислите и што би ми предложиле? Инаку бремена сум 4ти месец, па би сакала пред наредниов преглед веќе да имам нов доктор/ка.
Јас одам кај миланкова што работи со Коруновски и супер ми е докторката... Ординацијата и е во лисиче
Zenski daj kazete dobar genikolog niz skopjevo.poticno mi treba za policisticni jajnici i tenok endrometrium. Remedika,sistina bilo kade ne e vazno samo da e so iskustvo