Во овој случај постапка ин витро мораш, биди позитивна знам многу кои останале бремени со истава ситуација како ти. Почнувај одма постапка и ќе биде ќе видиш
Драга, ја во слична ситуација како тебе. Не се прави лапороскопија, тоа е ако имаш миом, за полип се прави со хистероскопија за 15 мин трае операцијата, не е страшно. Јас во март правев во систина кај др Никола Панчевски. Многу добар доктор, појди посоветувај се и за каналите, можеби може и има начин за да ти ги отпуши, бидејќи сепак друго е државно друго е приватно. Мене со месеци ме бавтаа по клиника и на крај одлучив во систина. И тоа баш кога почна кризата со ковид.
Здраво девојки Сакам да прашам дали некој може да ми каже мислење за докторка Ирена Алексиоска Папестиев? Поздрав
Девојки, од кој гинеколог (женски ) сте задоволни во Систина? Ми треба некој стварно да објасни и посвети внимание на прегледот. Гледав Корнелија Трајкова, Ана Кацарска, Ирена Шуплиновска... Сте биле кај некоја?
Јорданчо Иванов е најдобар. Повеќе сакам машко гинеколог затоа се одлучив за него. Позитивен, насмеан... Топла препорака
1 Mila a kolku kosta vo sistina Mili bi mi znacelo ako mi dades sovet i kolku kosta vo sistina i kako trae toj proces ti blagodaram isto moram da ti kazam deka mi dade mnogu sila i hrabrost
Zdravo devojki mi stignaa novi rezultati od pregled na krv, od mikrobiologija. Na delot za rubella veli deka sum pozitivna i deka imam antitelna. Dokolku od 15 si pozitiven kaj mene rezultatot e 18. Od toa sto go procitav po internet mnogu se isplashiv. Znae nekoja nesto poveke ? Ginikologit mi e na odmor uste 5 dena, ke moram da cekam, a seriozno se zagriziv veke.
Devojki dali nekoja go poznava ginekologot Kire Sumanov od stip ako go poznava nekoja mislenje za nego ve molam
Не сум била, ама сум чула муабети како на многу викал дека имаат ранички кои требало да се горат, а тој да го прави тоа. Јас сум од Штип, никој тука не бендисувам од гинеколозите, си одам на приватно. Може Органџиски, ама стариот, не синот.
Девојки дали знаете која смена е Тања Хаџиевска (Идадија)? Вртам никој не се јавува. Мене Надица ми е матична, но бидејќи е на одмор Тања и е замена. И доколку знае некој да ми одговори дали замената на мојата матична може да провери дали ми е стигнато боледувањето од комисија?