Jas bi ti preporacala da napraves nova laparoskopija I histeroskopija Dr kalcovski e dobar Dr slusaj go nego inace i jas pominav dve histeroskopii I edna laparoskopija I moite jajcevodi ne se proodni pa rodiv so invitro imam kerka
Fala mila za sovetot i podrskatainace kazimi dali laparoskopijata ti ja prabea vaginalno ili preku stomakot so dve dupki...i kako se pravi histeroskopija ako moze podetalno da mi objasnis ti blagodaram od se srce
Da vo drzavna prvata mi ja pravese Dr jadranka georgievska i ic ne sum zadovolna od nea vtorata mi ja pravese Dr milka trajanova I sum prezadovolna od nea
Mene me pravese Sigma dok asistent bila i mi rece deka nema sansi da ostanam bremena po priroden pat samo so invitro
Go otstraniv polipot lani vo mart mesec no dok kalcevski saka da me prati na uste edna laparoskopija no neznam sto podobro da pravam laparoskopija ili histeroskopija....neznam dali pravat histeroskopija za slucaj kako mojot
Moze samo histeroskopija da ti naprave megutoa zatoa odlucuva dr ne ti moj sovet ti e slusaj go Dr kalcovski sto ke ti kaze dr toa pravi ne zolvi jatrvi nez koj site nie sme razlicni so razlicni istorii ne sme so isti dijagnozi
Зошто не ја смени со нова ? Знаеш дека на 4то боцкање е препорачливо да смениш нова игла. Оди кај матичниот види што ќе те советува
Дали правел некој скрининг и приска кој др Радица? Ми спомна дека и она прави скриниг па дали сте задоволни или да си одам на приватно.
Дали може некој да препорача гинеколог за редовен преглед ехо, пап, брисеви што соработува или има приватна лабораторија за испитување на примероци (да не ги праќа на државна лабораторија)? Колку чини еден таков пакет? Исто имате пишувано на форумот за систина но нема ценовник, доколку знаете колку чини еден пакет таму исто така би било корисно. Ако добро ме држи сеќавање само пап чинеше таму 5000 денари така што претставувам дека цел пакет би бил многу повеќе што е прескапо. Благодарам однапред
Некој да препорача квалитетен гинеколог, особено за време на пандемијава (значи да е чисто и уредно да се почитуваат протоколи)?
Сакам да прашам...Кои параметри ги опфаќаат микробиолошките брисеви. Имам правено и порано, ама не ми текнува за што точно се тестираше. Знам само дека беа за кламидија, гонореја, друго не ми доаѓа на памет.
Здраво, дали сте повеќе задоволни од гинеколог во Ремедика или Промедика? Бидејќи гледам дека Промедика работи и со здравствен фонд. Иначе ми треба за работи поврзани со ХПВ, пап тест, типизација и слично.