Трите скрининзи кај неа ги правев и сум задоволна. А за приска ќе треба да одиш во Авицена, ГАК и сл.
Zdravo aj ke ve molam predlozete nekoj dobri ginekolozi vo bitola i maski i zenski no podobro bi bilo da bide zensko
Девојки, дали имате инфо др.Сузана Костовска /Гинековита, од кога почнува со работа, после одморот? Ѕвонев, но немав одговор...
Здраво! Предлог за добар гинеколог во Скопје? По можност женско некако срам ми е да одам кај машко гинеколог. Ви благодарам однапред!
Moze da mi predlozete dobar ginikolog i privatna bolnica od koi ste zadovolni za pregled na 4d za anomalii na srce. Imajte ubav den
Како да ми биде некој матичен гинеколог? Може да кажете некој добар во Скопје? Реон Карпош-Центар-Ѓорче? Како оди целата процедура?Не сум имала досега Итно е
Јасмина во Хром. Се наоѓа во зградите што се спроти Порта Влае. Ако сакаш пиши ми лп, ќе ти дадам бројче. Јас сум била еднаш таму, но фина ми се виде жената. За матичен мислам немаше некоја процедура. Закажуваш само, одиш таму и кажуваш дека сакаш да ти биде матична, и они си средуваат. Претпоставувам е сеуште така.
Девојки знам дека можеби не е за тука прашањето, но гледам дека има доста мислења за Гинекомедика па да прашам, Дали има некој од вашите сопрузи направено спермограм таму? Гледам дека има негативни мислења многу за прегледи од докторите, дека им даваат лажни дијагнози, дури и дека имаат помешано резултати, но не видов нигде за искуство со спермограм. Ако некој има такво искуство би била благодарна да сподели.
Zdravo, mi treba dobar ginekolog vo Skopje ako moze da mi preporacate I da ne e mnogu skap. Vi blagodaram.
Јас би ти ја предложила др. Марија Коцева од ординација др. Ложанковски (http://lozankovski.com.mk/mk/). И јас како тебе немав отидено на гинеколог и нормално имав срам и трема но се најдов во ситуација да морам да одам, така што мило ми е што на крај вака испадна. Ординацијата се наоѓа позади зимска Хавана во Центар. Докторката е префина, ти поставува темелни прашања околу репродуктивно здравје, ти објаснува се што прави и слично. Ми закажаа околу една недела откако се јавив. Прегледот траеше 15тина минути ама мислам дека беше сосема доволно. Може да ти биде матичен лекар, ќе кажеш дека немаш матичен и дека ја одбираш неа. За ПАП тест, кој инаку се прави еднаш годишно, платив 250 денари а за ЕХО, претпоставувам и тоа се прави еднаш годишно, платив 500 денари. Секако не ми е жал за парите затоа што се навистина професионални и докторката е префина. За резултати чекав околу 1 месец за што ми испратија порака на телефон да ме известат за истите. Доколку се одлучиш за оваа ординација и докторка, при јавување и закажување на преглед назначи дека сакаш преглед кај др. Коцева затоа што имаат и доктор гинеколог па да не помешаат, за секој случај. И би ти кажала, за која и докторка да се одлучиш, да не се срамиш и да не се стегаш. На крајот на денот, таа докторка којзнае колку после тебе ќе прегледа и во текот на кариерата што се нема видено. И јас се стегав така, ама кога видов дека не е ништо страшно сега ми е срам што не сум отишла порано. Поглупаво е да чекаш и да се стегаш од срам отколку да си одиш на редовни прегледи секоја година. Со лесно! Едит: @Orange96 и тебе ќе те означам тука, прочитај го моето мислење во врска со оваа докторка.
Dobar gin zena nema vo strumica jas odam na privatno kaj dr trivudaliev I sum zadovolna od dr samo da znaes 1000 den e pregledot
За д-р Марија имам само пофални зборови. Да те сослуша, да те упати, да те утеши, се што еден лекар треба да направи. Одмерена, сталожена. Случајно ми се падна матична, отидов во ординацијата за да имам матичен гинеколог. И испадна одлично. А сметам и дека е стручна.