Ќе пишам тука пошто е најактивна темава.. Препорачајте ми добар гинеколог во Скопје, по можност преглед да не е 4000 Има некоја искуство со др. Митаноски? Или да ми предложите некој друг добар гинеколог..
Здраво. Ве молам да ми препорачате матичен гинеколог (по можност во Аеродром или бар поблиску) кој е стручен, веќе некоја година се сомневам на ендометриоза, но не сум земала подетално да испитувам. Досега во Скопје немам матичен и одев во Ремедика, каде што гледаат да ме прегледаат набрзина и не гледам дека ме сфаќаат сериозно со болките, па препорачајте некој кој ќе ми обрне внимание. Воедно и ако некоја ја има таа состојба, ве молам пишете ми порака, дали за кај одите на доктор, како сте ја откриле и слично, веќе година, две се акам по разни доктори и нервно се оболев.
Јас вчера бев кај др. Ивона и предобра еееее. Др. Ивона сеуште е во санте,вчера бев кај нејзе врв е докторката. Баш се зачудив кога прочитав тука дека не е повеќе таму.
Јас бев така информирана ама после една недела кога се јавив ми рекоа дека е тука докторката. Не знам што се случи, и јас вчера бев се е ок со докторката
Здраво женски, може ли некој да ми каже искуство од кај др. Глигор Ложанковски? Сакам да правам скрининг на органи и се мислам каде.. Или нај сигурно ми е кај Димчев? Фала