Мене ептен спротивен впечаток ми остави. Како мислиш се оградил? Јас после 2 недели од пораѓај отидов со болки , он дека шеф ме прими, ме прегледа и одма на интернист ме однесе и чекаше да ме прегледаат. Ми се јавуваше 2 дена по ред да праша се ли е ок и ми закажа пак контролен преглед. А првпат го гледам у живот. Ептен убав впечток ми остави
Па ме остави на цедило само ми рече лежи дома и толку. Во глобала позитивни коментари сум слушнала и јас но за уредни бремености, врти сучи пак на ГАК завршив во добри раце.
Здраво на сите, Од сите доктори во Ремедика, кој би го препорачале за ризична бременост кај која ќе треба и серклаж да се прави како и за породување? За Систина немам баш добро мислење моментално. Ви благодарам
Здраво, дали некој може да ми препорача добар гинеколог во Гевгелија, и исто некој добар доктор за преглед на гради?
здраво не најдов друга отворена тема за ова прашање но ме интересира дали можеби некоја од вас има искуство со следново имавме односи пет дена пред да добијам секако работиме на дете добив се регуларно меѓутоа со многу поголемо гадење спрема храна помала количина на добиено од вообичаено ќе ве замолам доколку има некој до вакво или слично искуство да ми одговори
Гинеколозите велат дека може да се забремени во секој ден од циклусот. Моја роднина редовно дониваше циклус до 4 месец од бременоста. Не знаеше дека е бремена додека не престана да добива. Може си и ти. Направи тест за бременост кога ќе ти заврши.
Деметра клиника, така? Јас имам поделено мислење слушајќи искуства од познанички, а не е баш ефтина и у дилема сум скроз.
Добро, да ве прашам, матичен кога наплаќаат ехо преглед ви даваат ли фискална бар, имаше пред некој ден објавено дека не смеат да бараат пари а сите зимаат по своја кажана цена, скоро бев одма прашува дали има ехо за пари да земат, јас уствари само за консултација бев и спремна бев да се расправам зашо немаше да платам и да имав ехо..
Zdravo Da Ve prasam za sovet Sakam da ja promenam maticnata ginikolog Bremena sum 5 ti mesec , bideki nema ponasanje nikakvo , sekogas koga izleguvam od tamu namesto da sum nasmeana taa me nervira i ocigledno ima kompleksi .. Dali nekoja imala iskustva na sred bremenost okolu 5 mesec da go promeni maticniot ginikolog i koj dokumenti se potrebni od edno na drugomesto
Јас менував ама додуша во некоја 5та недела бременост. Ништо не носев од документи, освен нормално книшка. Мене барем не ми бараа
Здраво Пишав во друга група, ама гледам тука е поактивна темава па може и ќе добијам побрзо одговор Во потрага сум по квалитетен и посветен гинеколог, како и сите останати Некако вниманието ми го привлече Марија Коцева од кај др.Ложанковски, па би ве замолила доколку некој е запознаен да ми помогне 1. Дали може да биде матичен преку фонд и дали прима пациенти? 2. Ако работи преку фондот дали наплаќа приватно ехо,прегледи и сл.? 3. Дали се чека по недела или две да ти закаже термин и кога ќе одиш пак да чекаш уште 2 часа? 4. Дали доколку е нешто итно е достапна на мобилен? Би ви била многу благодарна ако некој има одговор на прашањава што ме мачат
1.Да може да биде матичен преку фондот да прима пациенти. 2.Да наплаќа ехо 500денари. 3.Во зависност сега пошто само она работи замената и е на породилно би можела да чекаш за термин недела. 4.Да достапна е.