Ве молам препорака за добар гинеколог што е љубезен, знае да ислуша за водење на бременост ми е...Отприлика Центар, Карпош, Кисела вода...
Јас бев кај нејзе прв пат на гинеколог. Многу се жалат од нејзиниот однос. Со мене беше ок, немам замерки, само не примаше за матична, па не ми се исплатеше да плаќам грдни пари и си најдов матичен. Инаку сестрата нејзина мене ме извади од памет дека имам хпв и многу недискретно се понаша, ама тоа е ситница. Од докторката конкретно јас немам замерка.
Јас имам позитивно искуство со Др. Ина од Ина ординација и Др. Ефромовски од Ремедика. Бременоста ми ја води Др. Ефремовски, но мислам дека не постои потемелен лекар од Ина.
Дали матичен гинеколог извршува преглед на гради, и колку се плаќа? Осеќам некоја болка како пецкање и морам да се проверам оти многу паничам. ЕХо на државно во мојот град не е во функција веќе долго време, за греота сме. Само мамографот функционира, ама тој бил штетен и не се препорачува за млади, а јас имам неполни 22. На приватно 2/3000 денари не ми се даваат.
Здраво на сите. Дали некој може да ми даде информација за добар гинеколог во Битола, дали било во државна или приватно сеедно. Ви благодарам
Знам дека на повеќето можеби нема да ви одговара локацијата малку подалеку е од центар на Скопје ама морам да ја пофалам бидејќи јас сум презадоволна од неа, Ивана Наков гинеколог во Ординација Манолеви во Радишани...ме водеше цела бременост,жената е врв...истрајна,објаснува се,и достапна надвор од раб.време,во секое време...јас сум премногу задоволна од неа и топло ја препорачувам,нема да погрешите
Носев брисеви во Институт за јавно здравје во државна болница. Дали некој знае да ми каже што е ова од 3500денари,бидејќи пред него не стои "брис", а ги однесов вообичаените 4 микробиолошки брисеви. @Annath можеби ти знаеш?
Квалитативен пцр тест за вируси, најверојатно хпв. Не сум сигурна баш. @Peperutce1115 знаеш повеќе за ова?
Инаку четвртиот треба да е за хламидија? Хпв нели преку папот се гледаше? Направив и пап,ама тој во Хистолаб они ќе го однесат