1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.651
    Допаѓања:
    4.555
    Др.Боро Парталоски дотичниов ме осакати за цел живот...имав мн лоши крварења кои знаат да траат повеке од потребното тогаш крварев 3 месеци и ми даде некаква инекција што кај мене створи контраефект да десниот јајник ми се зголеми значително и сеа имам проблеми повеќе од потребното...ме клукаше со хормони на мои 15 год што ден денес не можам да се опраам

Сега ме води др. др.Тања Хаџиевска-Илиевска од Млин Балкан и женава е закон! Одма добивам точна дијагноза и проблемот се решава многу брзо,и обавезно еднаш во годината ми прави пап и тестови за бактерии и сл. со земање бриз од матката,секогаш е расположена за се да ми даде одговор и да ме сослуша и сум презадоволна! Најтопло ја препорачувам...сум имала искуство со многу лекари и никој не ми помогна ко неа

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.062
    Допаѓања:
    66.788
    Јас па баш не можам да кажам добро мислење за Др. Тања од Млин Балкан. Не ми виде две цисти, си збореше на телефон додека ме гледаше со вагинално ехо, па после јас видов, не видов, вака беше, така беше... И ред други работи... Така што јас воопшто не ја препорачувам.

3. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.225
    Допаѓања:
    48.031
    Девојки а некој гинеколог по можност женско што има приватна ординација знаете? Јас одев во систина порано , ама сеа сакам пап-тест да правам и малце ми е срам кај тој доктор :$ :lol:

4. catty

catty Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    19
    девојки значи нема никаков срам од машко женско вака така,значи се работи за здравје :!:
    јас би ви препорачала двајца од кои сум презадоволна,од Систина Д-р Костадинов и од Ремедика Д-р Зоран Јовановски,доста добри и барем до сега не сум слушнала некој да се пожали ниту од едниот ниту од другиот,двајцата се многу стручни и многу добро знаат да објаснат :o ова ви го кажувам од искуство и ви ги препорачувам мислам дека нема да згрешите кај било кој од нив да одите,затоа што јас поминав низ доста проблеми од тиот на крварења,цисти итн...да не должам мн само на кратко(бев премногу исплашена затоа што кај нас ендометриозата е наследна) ама сега сум си раат,да чукнам во дрво :D

5. catty

catty Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    19
    пред месец дена прашував беше 3 000 ден со сигурност,доколку се одлучиш би ти го препорачала Д-р Костадинов...поздрав ;)

6. Hopihop

Hopihop Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    4
    Здраво девојки, дали знаете колку чини целосен преглед (пап тест,ехо....) со плави картони во Промедика, имам закажано за во второник затоа што со претходниот гинеколог многу се зафркнав, па ако некоја била ве молам да ми кажете дали сте задоволни и колку пари е?

поздрав :)

7. Azzura

Azzura Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    150
    Прим.д-р Рушка Серафимова се наоѓа во Капиштец. Ординацијата и се вика ГАНЕШ. Јас одам кај неа веќе 3 години. Не работи со плави картони, сите прегледи пап-тест, микробиологија, колпоскопија и ехо вагинално е 2000 ден. Докторката е добар дијагностичар, се ти објаснува и се е едноставно.
    Порано одев кај д-р Митаноски во Ѓорче, и тоа одев со години, се додека не ме накљука со хормонски апчиња во време кога не сакав да останам бремена. Кога се консултирав со д-р Серафимова, која ми беше препорачана од моја добра другарка, Серафимова кога ме виде на ехо рече „не знам зошто колегата ви ги дал хормониве да ги пиете кога е се во ред и не е ништо страшно“....
    Д-рката ми даваше од секое ехо слики, во случај да сакам да одам да се советувам со друг лекар. Значи, воопшто не е суетана и е ОК. Шири една енергија на смиреност.
    За да почнам да и верувам, во првите неколку прегледи одев и кај д-р Хаџи Лега во Ремедика, и така гледав дека дијагнозите им се потврдуваа. Значи дека не грешеа и двајцата. Сега е се во ред :)

8. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    443
    Дали некој знае Др. Наде Героска од Интермед дали е сеуште таму бидејки слушнав дека не работела таму повеке ,си имала своја ординација? И дали работи со плави картони во новата ординација. Тнх ;)

9. nanamiss1000

nanamiss1000 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    нема зошто да ти е глупо од машко,колку му поминале,тоа за него е сосема нормална работа,јас би ти препорачала кај Кокорманов,нема да згрешиш.

10. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Си има своја ординација, Мама се вика, кај Фонтана, Градски Парк и работи со плави картони.

На kiki4kablondy му/ѝ се допаѓа ова.
  11. sonjicka86

sonjicka86 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Ве молам кажете ми кај кој гинеколог (машки) да одам во систина, и дали Стамболиев е добар како поевтина замена ??? Кој да го изберам плеасе пишите!!1

На ovne му/ѝ се допаѓа ова.
  12. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Јас во Систина сум била кај Дракулевски и супер е човекот, за самболиев некој др нека каже

13. Greska

Greska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Др. Горан Антов (од клиника е излезен). Приватно работи (без плави картони). Не е многу скапо кај него. Меѓутоа е супер доктор, и стручен и културен. Ординацијата е на ул.Дане Крапчев.

На SexyPrincess му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    јас одам кај Павле Димчев, супер е човекот, се разбира ама баш во се што ќе го прашаш.

15. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.685
    Допаѓања:
    5.450

Јас сум била кај Шопова, по препорака и сум задоволна, има коректен однос, посветена е, ќе те ислуша, па советува, што значи детален муабет со совет. Само пофални зборови имам за неа. 1500 ми беше ехо прегледот таму.

16. xanastasijax

xanastasijax Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Najprvin zdravo na site :)
    Jas od licno iskustvo mozam samo da kazam kade da ne odite VO NIKOJ SLUCAJ. Znaci ni vo ludilo ne pomisluvajte da pobarate bilo kakva pomos od GINEKOMEDIKA-Skopje
    Osven sto ke ve oderat paricno ke ve osakatat so toa nivnoto laserce :fubar:

[mod-kirilica:1j0zc9xt][/mod-kirilica:1j0zc9xt]

На ciribiribela му/ѝ се допаѓа ова.
  17. sitalija

sitalija Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    здраво, по повод денешното вадење од такт со др.Емилија Трајковска која се пресели во нова ординација (нормално без да не извести нас како пациенти кои имавме закажано),морам да дадам една негативна критика за истата. Значи докторката е расеана и губи време на непотребни работи еден куп, а во исто време може да тера и повеќе работи. Пред се докторката или незнае да се организира или вработува да не рецам нискоинтелегентни луге, кој незнаат и/или неможат да и ја организираат работата. И за нормален редовен преглед и за проблем те третираат исто без да се има осет за реалноста. Ако и на крај успееш да дојдеш до докторката која иако те видела можда сто пати како прв пат да те гледа а недај боже некој да ти запомни име или презиме. А двете нискоинтелегентни сустества сто работат кај неа само покажуваат за неспособноста на докторката да се организира и да плати некој поспособен. Не ми е јасно зошто им служат тие компјутери на нискоинтелегентните и постојано булјат во нив ако не те водат како пациент и незнаат со која дијагноза си. Па со срека на докторката новата ординација се надевам ке премине и на следното ниво на развој барем на персоналот, кој од друга страна ке и помогне подобро да се организира. И на крај да рецам страм да им е сто ја имаат таа титула доктори пред се на хуманоста а во нив нема ништо хумано. Поздрав

18. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    нити во гинекомедика во бт, нели е истата докторка :@

19. dannaa

dannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    1
    Ve molam preporacajte mi dobar ginekolog, sakam da go smenam Dr.Cvetanovski. Nasekade vo ordinacijata zalepik listovi deka raboti so sini kartoni, a nikogas ne mi zemal kartonce, niti mi dal smetka za naplatenoto, istaknal deka ednas godisno sekoja zena ima pravo na besplaten pap test, sto ne e slucaj kaj nego. Sekogas pravi nekoi dopolnitelni ispituvanje za samo da gi zeme parite....katastrofa....I uste edna losa rabota brisot sama moram da si go nosam na mikrobiologija a i tamu sega se zakazuva. Dajte iskustvo so dobar doktor, sto raboti so kartoni i sto ima labaratorija za ispituvanje na brisevite.

[mod-kirilica:1ff359c8][/mod-kirilica:1ff359c8]

20. Ferhunde-87sk

Ferhunde-87sk Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    41

Морам да се придружам кон оваа критика и да ги предупредам сите за овој расеан и незаинтересиран доктор, кој за време на прегледите збори само за политика и ја критикува власта како мене тоа да ми е битно..... Не се сеќава на пациентите на кои им е матичен лекар па заборава и што терапија им има дадено и што ги лечел...... И што е најлошо од се, ме прати на операција со една дијагноза, за која патем правев испитувања кај неговиот пријател на приватно, а излезе скроз друга дијагноза, предизвикана од хормонските таблети кои он ми ги препиша.......значи човеков е KATASTROFA!!! И за крај, ме зезна со боледувањето......за никаде, само погрдни зборови имам за него