Здраво. Некој да препорача добар гиниколог небитно државен/приватен и град, ми треба некој што е добар конкретно за деформитет на матка да кажи мислење. Вие што имате некое слично искуство споделете. Фала
Мајка ми оди кај Надица, жената веќе е стара, со многу пациенти и не секогаш е посветена максимално, а Снежана ... јас сакам да одам на друго место и на фирумов читав дека не е многу стручна во својата работа а и така е ...
Јас за Снеже не можам да кажам дека не ми била посветена, ама прочитав многу коментари дека не е стручна ...а бидејки сум со проблем на таа тема ми треба некој стручен.
И ас сум со проблем миа 2 спонани имам,тромбофилија,реуматси фатори благодарение на неа терам 24 недела.....и се зависи за каков порблем станува збор.Ако се работи за нешто сериозно има еден купо гинеколози не е само Снеже....
Dobar ginekolog mashko zensko ne e bitno za bremenost? Ama stv strucen da objasni ubavo sve za soveti za se citam niz forumov nema neshto mn dobri ginekolozi?
I jas ne sum nogu zadovolna od nejze, za 1ipol godina imam edna prazna bremenost, eden spontan, i eden plod sto ne se razvi vo 8ma nedela... ni ednas ne bev posovetuvana da napravam hormoni.. na svoja raka otidov za tiroidnata i sega pijam Eutiroks 25... se nadevam narednata bremenost ke bide se okay.. nemozam veke psihicki da gi podnesam kiretazite... pls nekoj postrucen da mi predlozite...
И хируријата ми е специјалност мене ме среди многу брз нит болки нит тегоби ,на 10 дена од контрола ме гледаше друг гинеколог и рече као да никогач сум немала киретажа..после 6 месеци одма останав бремена