Добар гинеколог за прв преглед. Да е фин смирен и убаво да објаснува. Небитно машко женско, пожелно е да работи со фондот.
И јас имав еден неразвиен во 7ма недела и беша е добро млада си ќе имаш деца, немаше некој посебен совет или објаснување за цела ситуација, иста посветеност како да си зборев со другарка ми, повеќе се сочувствуваше од колку што имавме некој "медицински" муабет. Може не е доволно стручна на таа тема или па си се вложува само колку обичен гинеколог, мислам дека за проблематики не е доволно стручна, јас за се одам кај др. Трајковски New Born а она ми е матична само.
Некој да не има информација каде работи моментално Др.Македонка Наумовска? Последно знам дека си замина од Медика Истанбул, сегашна Оне Хоспитал. Ептен бев задоволна од неа, и не можам да ја најдам..
Може да пишеш поопширно зошто? Ако не овде, можеш и во ЛП. Ја пишав јас лани зимата за матична, само еднаш бев на редовен преглед и немам некое мислење формирано.
Da sekako ke pisam i izvenete za latanica, prvo bez nekakva dijagnoza ne si ides od kaj nea,ako sakas pobrzo rezultati od Pap si plakas 1200 +300 za eho i fiskalna ne dava iako e maticna, mene na 22 god me isprati na kiretaza so dijagnoza CIN 2, nemase vrska, imalo ranicka na grlo kao demek i laserki da se ostrani taka mi kazaa na Gak. za dete od 22god bese SHOK, zavrsi toa uste si imam trauma, posle nekoj mesec neli poredovni kontroli radi "CIN2" mi se javuva i mi vika imas askus pocetok na Cin uste eden shok pa uste mi vika dojdi za terapija ama za edno 2 nedeli ke idam na seminar...Veke bese redno 2ro mislenje na Pap testot nemav nisto bukvalno nisto,koga i da i recev sakam da se spremime za bebce so mm op nemam jajce kletki ajde terapija, strasnooooo,haoticno, koga si go pobarav kartonot ne mi go davase pa i ljuta Go zemav jas sekako i pocnav da idam privatno, eden kanal se zapusil od taa kiretaza mi gi izmestila site hormoni nepotrebni terapii pa policistichni jajnici deka sum imala a nisto nemalo vrska, imam mn loso iskustvo veruvajte mi barem jas pominav pekol od nea i mn traumi si padnav i u depresija mn e drska abe se najloso za nea ama se nezz uste sto da napisam samo koga ke mi tekne mi se tresat raceve... Sega sum pomirna zosto znam deka ke imam i ja bebce eden den , barem sega sum vo sigurni race ama plakam privatno i ne zalam za nieden denar, mila moja ti posakuvam se najdobro na site sto se borat za bebce naskoro da si drzat vo race, zimaj kartonot i begaj od kaj nea.. izvinete i na dolgiov post
да ли може препорука за приватног гинеколога Струмица, Гевгелија, Валандово треба да урадим ехо. Немам здравствено осигурање македонско, а бићу у том делу Македоније у време када морам да урадим контролни ехо и пап због лекова које пијем. Хвала унапред
Дали знае некој дали сеуште работи доктор Павлина Коруноска кај Коруновски Мвр? И дали се чека многу за закажување
Здраво. Кој доктор би ми го препорачале за водење на бременост од промедика. Ана матоска или лидија черепналковска. Поздрав