Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. bella108

bella108 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    76
    Девојки на кој начин се закажува во ГАК, поточно кај др Ана Данева и дали може да се земе за матична. Моментално сум кај др Надица Героска но неколку пати што бев не сум задоволна а и по сите мислења за неа што ги прочитав дефинитивно сакам да ја сменам.

2. angel4444

angel4444 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2016
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    751
    Зошто? Мене Надица ми е океј, до сега 2 пати сум била.
    Може да ги споделиш твоето искуство/туѓо?

На bella108 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. bella108

bella108 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    76
    Да, ми најде ендометриоза и одма ми испаничи дека ситуацијата е многу сериозна дека ендометриумот е голем дека ќе морам да испитам тумор маркери и веднаш да се закаже за лапароскопија затоа што друго чаре немало. И секако дека многу ќе ми влијаниело на плодноста.
    Бев од памет извадена во депресија паднав, среќа ми падна на памет за второ мислење. Отидов кај др. Коруноски најпрво испадна дека големината на ендометриумот е многу помала од она што ја измери, дека не е воопшто страшно и дека постои и друго чаре освен да се направи веднаш операција. Пиев лекови 3 месеци на природна база и еве послем 7 месеци сум бремена и тоа пазејки со мм. Затоа на сите ви препорачувам секогаш второ мислење па и трето колку и да мислете дека ви е добар докторот. Е сега се мислам и за Коруноски бидејќи доста прочитав негативни коментари и за него на форумот, јас искрено од тој еден пат што бев ми остави добар впечаток.

На angel4444 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Hellooitsme

Hellooitsme Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2019
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    10
    Здраво дали знаете гинеколошки преглед во Систина колку чини?

5. Nade-sunrise

Nade-sunrise Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    1.455
    Допаѓања:
    4.694
    Преглед на ГАК се закажува преку МојТермин, матичниот треба да ти закаже. Нема опција да се избере конкретен доктор, туку само број на амбуланта.
    Доколку сакаш кај конкретен доктор, пробај да најдеш информација кој ден во која амбуланта е и да се надеваш дека ќе се погоди да е баш таму.
    Другата опција е секако со врски да се договориш.

На bella108 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lisicko

Lisicko Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2020
    Пораки:
    490
    Допаѓања:
    1.098
    Обичен преглед е 2800 денари, зависи каков преглед ти треба

7. bella108

bella108 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    76
    Ти благодарам премногу на одговорот :)

На Nade-sunrise му/ѝ се допаѓа ова.
  8. honey.11

honey.11 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2013
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    972
    Ќе замолам да мислење за Др. Јане Стојковски од РЕМЕДИКА, за општ гинеколошки преглед, ПАП, ехо, микробиолошки брисеви.

9. TheDogLover

TheDogLover Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2018
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    258
    Здраво женски, од Скопје сум но се омажив во Битола и ве замолувам од дното на душава да ми препорачате добар гинеколог во Битола, стручен и да има коректен однос. Многу ми е битно да имам добар гинеколог бидејќи сме во фаза за бебче. :inlove:
    Доста ми го препорачуваат Славко Пејовски. Мислење?

Благодарам однапред за секое инфо! :sun:

10. Ellier

Ellier Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    28
    И мене ме интересира за овој доктор, дали може да се закаже обичен преглед или работи само со трудници?

Дали можеби имаш информација која е цената за преглед со пап, ехо и брисеви?

11. honey.11

honey.11 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2013
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    972
    3 600 ден. гинеколошки преглед кој опфаќа ехо и пап, а брисеви 3 900 ден.

12. liliput22

liliput22 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    304
    Допаѓања:
    544
    Никако Тасе Цветановски.Јас немам лично искуство со него но ако прочиташ неколку страници наназад во темава неколку феминки напишаа за негативно искуство со него до тој степен што сакаа дури и да го пријават и тужат

13. АнаМаријаД

АнаМаријаД Популарен член

Се зачлени на:
    15 март 2017
    Пораки:
    1.584
    Допаѓања:
    4.290
    Искуство кај др. Елена Петрова во Ремедика?

14. Doc.1986

Doc.1986 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2020
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    111
    Devojki preporaka za dobar ginekolog dijagnosticar. Na mnogu mesta na forumov pisav porodena pred 7 meseci ama nikako da se opraam so menstruacijata. Segasniot doktor i na mikroginon me stavi i pak neznam dali deka prv mesec seuste krvaram po malku. Napraveno eho pap brisevi se ok. Bev uli vo sistina kaj petrovska i ona hormoni se a ne mi dava resenie. Seuste dojam i strqv mi e za bebeto so dopolnitelni hormoni. Dvajcata mi rekoa dzabe ke ispituvam hormoni i tiroidna nema da bile pravilni rezultatite zaradi doenjeto. Vekje neznam sto da pravam
    Blagodaram odnapred

15. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.195
    Рано е за било какви дијагнози, менструацијата можно е и до 2 год после пороѓај да не ти биде редовна и регуларна. Сето тоа што ти се случува е ради бременоста и доењето, не се мачи да одиш по доктори.

16. Doc.1986

Doc.1986 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2020
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    111
    Fala ti mnogu na odgovorot. Ama vekje panika me fakja so prvoto najnormalno si dobivav uste vtoriot mesec po poroduvanje. Sega nekogas dobivam 2x mesecno nekogas posle 10 dena pa mi trae po 2 nedeli sekoj mesec razlicno.

17. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.195
    Ќе треба време да се регулира, без гајле. Дај си време барем до година дена, ти многу рано си почнала со прегледи.

На Doc.1986 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. liliput22

liliput22 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    304
    Допаѓања:
    544
    Здраво феминки
    Ако некоја била и знае каков гинеколог е Вероника Кокоромановска нека сподели мислење.И дали работи со сини картони или само приватно?

19. Marsic

Marsic Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2021
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    1.105
    Здрабо девојки како сте задоволни од Личоски во Јане Сандански и дали е одговорен на своите повици или на вибер ако ви затреба нешто?

20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    Имам пишувано ми беше матичен, никогаш не ми ја даде правата терапија за кандида. Не ми кренале ни на фиксен ни да мобилен,идев директ таму.