1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. dannaa

dannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    1
    Pa ne samo za politika, mi gi raskazuva dozivuvanjata od prosetkite vo Monte Karlo, kako mene toa da me interesira, tamu sum otisla zagrizena da vidam dali mi se podobrila situacijata , covekot zabeguva definitivno.
    Najlosata rabota od seto toa e sto poznav zena koja rodi dete so Daunov sindrom a na koja Tase i bese maticen ginekolog. TUKU KAZETE KADE IMA DOBAR????

2. dannaa

dannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    1
    Ај Ве молам искуства од Д-р Митановски, работи со картони, има ли лабораторија за испитуванје на брисевите? Фала

3. Azzura

Azzura Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    150
    Д-р Митановски работи со плави картони, но сега веќе новите пациенти ги пренесува кај син му, кој исто раб со плави картони , а татково работи само од попладне. Микробиологија нема, туку САМА си ги носиш брисевите горе на Клиника. ...не сум фасцинирана лично од него, иако долго си одев кај него, а и на сестра ми и ја водеше бременоста пред 10 години. Но, тоа беше тогаш...сега е веќе изморен, му доаѓаат жени од Косово и од секаде зашто е добар за лечење стерилитет. Нормално дека е добар кога ќе те накљука со хормони...Од него лично не сум задоволна зашто ми виде само една јајце клетка на ехо (кое патем не е 3д или 4д) и наводно ајде сега еве ти хормончиња. Искрено, ми беше чудно, па следниот ден отидов кај д-р Рушка Серафимова (која ми ја препорача другарка ми). И ме виде женава и ми вика „не знам зошто колегава ви ги дал хормониве кога имате доволно јајце клетки ...“
    Што се случи тој ден со докторов, не знам. Во секој случај јас не одам кај него повеќе, зашто д-ката нова ми кажа и некои други работи за матката и јајниците, кои ОН ми ги премолче, или пак не ги видел со години. За да ги потврдам дијагнозите на новата докторка одев и кај д-р Хаџи Лега во Ремедика и и тој си кажуваше исто....Не знам, што да кажам, знам дека има кај Митановски многу пациенти кои се задоволни, ама јас лично не сум. Поздрав

4. Ferhunde-87sk

Ferhunde-87sk Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    41

Леле не можам да се изначудам??????
    Па дали е нормален човеков?????
    Јас само што се испишав од кај него и не ми се верува, мене ме накљука со хормонски апчиња заради што сега морав да се оперирам...... Човеков е дефинитивно изгубен во времето и просторот! Јас па уште фо фалев на форумов, ц ц ц....... СРАМОТА
    Се приклучувам и јас кон барањето добар гинеколог, ако воопшто постои таков на денешницава......

На dannaa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. rozalija

rozalija Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    8
    Во претходните постови имам пишувано за Др.Мајсторова(ординација Хигиа) и на сите кои сте во потрага по добар гинеколог ви ја препорачувам:)

6. macence666

macence666 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    dali nekoj znae dali vo bolnicata vo cair se dobri doktorite?aj pisete ako znaete

7. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Дали работи со сини картони? И колку чини прегледот, воопшто?

8. hellena

hellena Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Драги феминки дали некоја од вас може да ми каже нешто во врска со Д.р Љубо Нешковски каков др. е тој?

9. rozalija

rozalija Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    8
    Прегледот чини 600 денари, и работи со сини картони но мислам дека бројот на пациенти со сини картони и е пополнет

10. bouble

bouble Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    дали некој знае да ми каже дали е добра др.Лиле од поликлиника Букурешт?

11. bigfish

bigfish Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    27
    јас одам кај др. Мирјана од дијагностички Центар и сум ептем задоволана.малку е флегма некогаш ама добрае е сега несдостакот е тоа што треба сама да ги носеш брисевите на микро инаку работи со плави картони преглед кај гениколог е 0 ден ( сепак тој е матичен) е сега ако правиш ехо е 600 ден, земанје брисеви е 300 ден и така.

На Kika06 и dannaa им се допаѓа ова.
  12. bibip

bibip Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    101
    И мене ми е матичен Др.Мирјана ,и задоволна сум ми ја водеше и претходната и оваа бременост,инаку со ехо прегледот за тие 600д. има крвна слика и урино култура.

На Kika06 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.062
    Допаѓања:
    66.788
    Јас сум била кај доктор Лиле на приватно, добра е, не можам да се пожалам, ама мислам дека веќе не прима матични пациенти.

14. Annabelle

Annabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    девојки,може ли некој да ми каже каков доктор е доктор.Коруновски,ми го препорачаа,па сакам да одам да се прегледам кај него.

15. dannaa

dannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    1
    Баш во последно време и размислувам за дијагностички центар, но сепак не ми се допаѓа тоа што брисевите треба сама да ги носам, и не е некој проблем носењето како што е чекањето зашто нели се закажува и се чека бајаги време. Па добро предност е и тоа што има испитување на крвната слика и урино културата. Сепак фала на информацијата, мислам дека ја завршив потрагата по гинеколог :)

16. stomatologija

stomatologija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    i jas rasmisluvam za dijgnosticki centar,no ne mi se dopaga nosenjeto na brisovi licno...jas ne sum od sk pa toa mi e pogolem problem.....kade da gi nosam ?

17. stomatologija

stomatologija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    kade se naoga Dr Boro Partaloski.....adresa,broj........pisete mi itno mi trba ginekolog.......

18. ane1808

ane1808 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    3
    Јас не сум задоволна од др Парталовски. Тој е најсамобендисаниот гинеколог што постои, барем да има основа за тоа.... Ми беше матичен лекар, но не повеке. Инаку ординацијата му се вика Кристела и е позади Кингбургер. Сега одам кај една докторка само за основните работи, РАР, рецепти по потреба, а ако ми притреба консултација за нешто посериозно одам кај др Ефремовски во Ремедика. Тој дефинитивно според мене е најдобар гинеколог и само на него му верувам. Додека работеше во Чаир одев кај него со упати, тој и ме породи. Никогаш не згрешил во дијагноза и терапија, за разлика од други доктори. Досега сум сменила повеке гинеколози(матични) баш од таа причина што денес тешко се наоѓа добар доктор, и на крајот се откажав. Ја избрав оваа докторка,бидејќи ми е блиску и колку да имам матична. Штета што др Ефремовски не може да ми биде матичен, :worried: а постојано да одам приватно во Ремедика за се, не можам да си дозволам.

19. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Јас од Мирјана во Дијагностички воопшто не сум задоволна, не од стручноста, туку од односот. Некогаш е флегма, некогаш е дрска, некогаш си тера некој муабет без врска (ме гледа на ехо и ништо не кажува, ама затоа се ми раскажа за синовите, свекрвата, како дошла тука од Дебар, како се заеб... што дошла во приватна ординација и сл.). Во ред де, ама мене ме интересира што ми се случува со бебушот, за друго ај на кафе, па раскажи ми :P . Или изјавата од типот „Де па ти, што се потресуваш? И помлади од тебе раѓаат дефектни деца, не се годините мерило!“ :( Ова за моето прашање треба ли испитувања да правам заради возраста.
    Најзадоволна сум од д-р Оливера Арнаудова, неверојатна е, има и опрема и стручност и одличен однос, ама работи само приватно :^) .

20. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Препорака за добар гинеколог во државна??? Имам матична, ама планирам таму да се пораѓам.