Вероника Кокоромановска работи до 18 часот во среда како што стои на фб страната? И како стои со термини периодов некоја ако знае или закажала сега скоро?
Може да ми кажете некој добар гинеколог за бременост и за обични прегледи кај што стварно се разбира аеродром или негде блиску к.в таа околина и што соработува со фзо ви благодарам. Во јане сандански не сум задоволна
Термини има, денес бев кај неа, а закажав вчера. Во среда работи до 18 часот ама ретко кога седи докторката, ако нема многу пациенти си оди само сестрата останува.
Ве молам, кој оди кај др. Рушка во Ганеш, Капиштец, ако може да ми каже моментална цена за целосен преглед со ПАП и микробиолошки. Тенкс
Kolku pari se brisevi od pap ako se nosi vo privatno nekade? İ predlog za privatno kade da nosam skopje?
Zdravo, preporachuvaa dr Ложаноски ordiancija kaj JBT, moze iskustva so dr Radica i Biljana ? Fala vi
Многу добар гинеколог и дијагностичар ама не прави муабет многу многу. Мене ме породи он, скрининзите ги правев кај Елена Петрова, прекрасна докторка и се објаснува.
Ве молам за препорака за гинеколог за водење на високо ризична бременост од Систина или Ремедика. Се јавив во Систина, ми рекоа 3000 преглед +3000 ехо. Во Ремедика 2700 ден преглед и ехо заедно. Искрено незнам кај да одам, ова некако ми е премногу 6000 секој месец,има ли некоја членка да следи бременост во Систина?Секое одење ли наплаќаат по 6000? Јас сакам да одам на 2 недели, еднаш кај матичната еднаш во Систина.
Да Ве прашам, 45г сум и имам обилна менструација во последно време. Имав и ковид пред 20 дена точно. Но еве од сабајле ме кине од болка карлица и ми пробива циклусот со што очекувам исто по болкава знам... дали можам од матичен гинеколог да извадам боледување? СЕ ПЛАШАМ ШТО ЗНАМ ДЕКА КЕ БИДЕ РЕКА.