Здраво женски, дали може од искуство да ми кажете кој гинеколог во Систина е добар за преглед за полицистични јајници?
Zdravo na site, ve molam dali moze da mi preporacate dobar ginekolog za maticen koj sto ima sorabotka so fondot vo okolina na centar? Imam navistina loso iskustvo so ordinacija Korunovski (kompletno neprofesionalen i neusluzliv tim od sestri, (grubi,drski,nekulturni) i nezainteresirana doktorka... Vi blagodaram
Дали некој вадел цервикален полип, да препорача гинеколог, може и приватен, и колку чини интервенцијата со испитување на полипите.
Здраво, предложете ми во Охрид добар гинеколог, бидејќи прв пат ќе одам и колку е отприлика цена за преглед?
Вероника Кокоромановска, позади Рамстор. Незнам во Неуромедика дали има матичен гинеколог. Во Промедика има матични мислам Ана Матовска е тука. Во железничар работи Кацарски. Има повеќе. Мене Кокоромановска ми е матична и ок е.
Дали има некој искуство со др. Котларова од Ремедика во однос на тоа дека користела некаков лек за ХПВ и ранички на грлото на матката ?
Zdravo na site pred mesec dena imav vonmatericna bremenost lezev vo drzavnata bolnica vo Skopje e sega treba da pravam ispituvanja tamu mi go preporacaa Dr Vladimir od newborn clinic dali nekoja od vas ima iskustvo kaj toj Doktor? Sakam da najdam eden asalen doktor 4 godini se boram so neplodnost.