Докторот е супер, го знам уште кога беше во државна. Ми ја спаси бременоста, а реално ми беше со многу проблеми. Посветен доктор.
Добар искусен доктор ама не посветува доволно внимание. Не верува во симптомите кои му се укажуваат, барем јас имав такво искуство.
И мене ме интересира за др.Ана од Промедика? Доколку на некого му е матична нека сподели искуство ве молам
Gledam mnogo falbe za droktoku Kotlarovu Sakam da ga kazu moe iskustvo sas njuma, najdobra doktorka kako sto gu zborite vi sas mene bese na pocetak dodeka ne mi gi sobra pare dodeka da me iscisti. Od tam otido na drugo mislenje u Sistinu kude doktorku Trajkovu koja mi kaza deka ne sum bila iscistena kako so treba a poshtuvana doktorka Kotlarova mi uzme 1500 evra. Mojat muz otide i gu potrazi u remediku ona ne sakala da go primi i mu se drala. Vasa poshtovana doktorka Kotlarova e najgolemiat lopuz u remediku i doktorka koja ima problem sas sebe
Кристина Парталковска...ординација Кристела Посветена, објаснува, само пофални зборови за неа и топла препорака.
Ова е моето искуство со Вероника Кокоромановска досега. Еве кажете, дали е нормално кај МАТИЧЕН гинеколог: 1. Да ти наплатат 1000 денари за преглед (ехо и брисови, толку!!!), наместо само партиципација нели 2. Да немаат терминал за наплаќање НИКОГАШ, па да одиш да вадиш пари, па да се враќаш 3. Да не им работи фискалната НИКОГАШ 4. Да не знаеш дали сестрата е на пазар или во здравствена установа 5. Да размислуваш дали има поента да викнеш инспекција или тоа би било борба со ветерници јер Маќедонија е ова 6. Да носиш сама брисови во ИЈЗ и да чекаш пола саат неписмени да ти ги примат и пак да платиш 700-800 денари... ...па и да се чудиш дали тие неписмени се способни да издадат веродостоен резултат и истовремено да размислуваш како да собереш 6-7000 денари за да отидеш на приватно и да не си играш курташак со репродукција и здравје. Не знам девојки какви се процедурите кај другите „матични“ гинеколози и какви се вашите искуства, ама ова според мене е КАТАСТРОФАЛНО!
Девојки, дали на прв гинеколошки преглед е потребно освен ехо и пап, да се направи колпоскопија и плус микробиолошки брисеви, или тоа гинекологот утврдува дали има потреба? Конкретно за Кокоромановска ме интересира како е, дали мора да ти прават се што си кажала при закажување?
А таман планирав да ми е матична, на толку прочитани позитивни искуства. Која е поентата да ти е матична ако пак те дере како на приватно.. и со цените на приватно се не знам, три пати да прашаш кое колку чини, три различни цени кажуваат.
Препорака за матичен во Аеродром, Центар? Освен Коруновски. Додуша било каде во Скопје, да е асален само.
Зашто не одиш кај снежана миленко ска што работи за коруновски, нема редови секад на закажано, мерак. И докторката е супер